Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Καμίνης, Ψαράκη, Απομομές και ΜΚΟ

Μας το έστειλαν οι Συμβασιούχοι της ΔΑΕΜ Δήμου Αθηναίων ..... Ευχαριστούμε πολύ
Σήμερα έχουμε ρεπορτάζ απο τον πρώτο ημιμαραθώνιο αθηνών "Ακρόπολις" με την βοήθεια των συναδέλφων του ΟΝΑ.

Η δημοτική αρχή της αθήνας γνωστή από την παγία τακτική της "όπου γάμος και χαρά η βασίλω
πρώτη" είναι πρώτη σε όλα τα δρώμενα και τις "παράτες" της πόλης, ως εκεί βέβαια μια και σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τον δήμο λάμπει δια της απουσίας της.

Τι και αν η Αθήνα ρημάζει από την εγκατάληψη, τι και αν ο δήμος είναι ανύπαρκτος, η κυρία Ψαράκη πρόεδρος του ΟΠΑΔΑ (ο οποίος δεν είναι νομότυπος ούτε στα χαρτιά ακόμα δείτε σχετικά εδώ) βρήκε χρόνο για βραβεύσεις.


Η κυρία Ψαράκη απονέμει μετάλιο


Εδώ με την κλασική συνοδία της, δείτε παρακάτω για προηγούμενη εμφάνιση


Η προηγούμενη εμφάνιση της κυρίας Ψαράκη με βαστάζο ομπρέλλας (δείτε σχετικά εδώ)

Τι και αν όλο το προσωπικό του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου βρίσκεται υπό διωγμό με μετατάξεις και απολύσεις από την δημοτική αρχή Καμίνη και οι συνάδελφοι είναι στα πρόθυρα να βρεθούν στο δρόμο μεσούσης της κρίσης που όλο και επιδεινώνεται, Ετσι αυθαίρετα με την πολιτική του τσαμπουκά της κυρίας Ψαράκη, το αυτί του δήμου δεν ιδρώνει.

Που είπαμε για τον δήμαρχο, νάτος και αυτός στις βραβεύσεις


Εξέχοντες αθλητές μαραθωνοδρόμοι, δρομείς, αθλητές των special olympics αγωνίστηκαν σήμερα, όμως ο δήμαρχος επέλεξε να βραβεύσει μέλη μη κυβερνητικής οργάνωσης (ΜΚΟ)

Μήπως, λέμε μήπως είναι κάποια από αυτές που έχει υπογράψει σύμβαση ο κ. Καμίνης για να προσφέρουν "αφιλοκερδώς" φτηνή εργασία στο δήμο μέσω προσλήψεων (η αλλιώς μισθωτή σκλαβιά);

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να υποθέσει πολλά...

Να υπενθυμήσουμε επίσης στον κ. Καμίνη η μνημονιακή κυβέρνηση που του παρείχε στήριξη δεν υφίσταται πλέον και οι εκλογές είναι κοντά.