Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Με μείωση τιμών απαντά στην εισαγγελική έρευνα η Lidl


Τη μείωση των τιμών στα προϊόντα της, από τις 17 Απριλίου, ανακοίνωσε η Lidl Hellas, απαντώντας έτσι έμμεσα στην εισαγγελική παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας
προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της αισχροκέρδειας ή όχι από τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης αλυσίδας καταστημάτων.
Πάντως στην ανακοίνωσή της η Lidl δεν απαντά στην αναφορά του υπουργείου Ανάπτυξης, κατόπιν της οποίας διατάχθηκε η εισαγγελική έρευνα, ότι «πωλεί στην Ελλάδα 51 από τα 70 προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά από την ίδια, σε τιμές υψηλότερες από τις τιμές στις οποίες τα ίδια προϊόντα πωλούνται στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία και την Βουλγαρία».
Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η Lidl σημειώνει ότι «ειδικά σε καιρούς, όπως αυτούς που διανύουμε, η Lidl με συναίσθηση κοινωνικής ευθύνης, αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να κάνει σταθερά φθηνότερες τις αγορές των πελατών της. Όχι βραχυπρόθεσμα, αλλά με ενέργειες που έχουν διάρκεια».
«Αυτή είναι η αρχή της Lidl, στην οποία οι πελάτες μας εδώ και περισσότερα από 13 χρόνια μπορούν να βασίζονται. Με αυτόν τον τρόπο, καθιερωθήκαμε ως ηγέτες στη σχέση ποιότητας- τιμής, το οποίο γνωρίζουν και εκτιμούν εκατομμύρια ικανοποιημένων πελατών μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Άλλοι μιλούν, εμείς πράττουμε! Lidl, σε μας μπορείτε να βασιστείτε», καταλήγει.
http://www.karatzova.com