Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για το Πάσχα

Μας το έστειλε η Αντιπεριφέρεια Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ
Από τα  Πάθη, τη Θυσία και την Ανάσταση του Θεανθρώπου μπορούμε να αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο για να προσπεράσουμε τις σκοπέλους των
κάθε μορφής κρίσεων που βάλλουν την εποχή μας.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης ας καθοδηγήσει τις σκέψεις  μας πάντα με γνώμονα την αγάπη, το σεβασμό και την προσφορά προς το συνάνθρωπο. Ελπιδοφόρο και διαχρονικό το μήνυμα της Ανάστασης, που ΄΄ ξορκίζει΄΄ κάθε γκρίζα σκέψη, απογοήτευσης και  θλίψης  για το σήμερα, φόβου και ανασφάλειας για το αύριο, επουλώνοντας  τις όποιες πληγές και αποτελώντας βάλσαμο στις πρωτόγνωρες δυσκολίες που βιώνουμε.

Η Ανάσταση που όλοι αναμένουμε, σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας, εύχομαι να χαράξει και μια αναστάσιμη πορεία για  τον τόπο μας με ευημερία, πρόοδο, ανάπτυξη, αξιοκρατία,  ίσες ευκαιρίες, ισότητα, δικαιοσύνη και ισονομία  για να οικοδομήσουμε  σε γερές  πλέον  βάσεις το μέλλον των παιδιών μας,  στο πλαίσιο μιας κοινωνίας αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές μας με αισιοδοξία, ελπίδα, έμπνευση  και πίστη για το βέλτιστο, με σοφία,  όραμα και σχέδιο για ένα δημιουργικό μέλλον.  Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου το φετινό Πάσχα να σηματοδοτήσει την απαρχή ενός νέου ξεκινήματος με λύσεις στα προβλήματα,  δίπλα στον πολίτη και κυρίως στους  συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκες.



Καλή Ανάσταση, αρμονικό Πάσχα με υγεία, ευτυχία και σύνεση.



Η  ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


            ΣΟΦΙΑ ΜΑΥΡΙΔΟΥ