Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ο γάμος της χρονιάς θα είναι της Jennifer Aniston και θα γίνει στα Χανιά! (Βίντεο)

Το ότι έχει έρθει ή ώρα να παντρευτεί η Jennifer Aniston το υποψιαζόμασταν καιρό. Η hot όμως είδηση είναι ότι ο γάμος θα γίνει πολύ σύντομα και μάλιστα στα Χανιά. Το κρητικό γλέντι που θα
ακολουθήσει; Το φανταζόμαστε από τώρα...
Η ελληνικής καταγωγής Jennifer φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να τιμήσει τα πάτρια εδάφη και να παντρευτεί τον Justin Theroux στην Ελλάδα, σύμφωνα με το Star.

Την είδηση επιβεβαίωσε χωρίς δισταγμό στο κεντρικό δελτίο του καναλιού ο ξάδελφος της Jen, Αντώνης Αναστασάκης. Όπως αποκάλυψε, οι πρώτες ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ το ζεύγος κανονίζει άμεσα ένα ταξίδι αστραπή για τα διαδικαστικά του γάμου.
H ημερομηνία της τελετής πάντως προς το παρόν αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό, ενώ φήμες λένε πώς η Jennifer πρότεινε στον Justin να γίνει ο γάμος στην πατρίδα της και εκείνος δέχτηκε από την πρώτη στιγμή.



Για την ιστορία, ο πατέρα της Jen, Γιάννης Αναστασάκης γεννήθηκε στα Χανιά το 1933 ενώ μερικά χρόνια μετά η οικογένειά του πήγε στην Αμερική. Εκεί παντρεύτηκε και έφερε τον καρπό του έρωτά του. Μήπως ήρθε η σειρά της να κάνει οικογένεια;


http://vatolakkiotis.blogspot.com/2012/03/jennifer-aniston.html