Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αυτόφωρο για Πηλαδάκη!

Αυτόφωρο για Πηλαδάκη!
Αυτόφωρη διαδικασία έχει ασκηθεί εναντίον του προέδρου της Λάρισας Κώστα Πηλαδάκη, μετά τα επεισόδια έγιναν στον εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό και την εισβολή του στον
αγωνιστικό χώρο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ αναζητείται από την αστυνομία, μετά τη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον του από το Πρωτομελές Πλημμελειοδικείο, ενώ πληροφορίες φέρνουν τον Πηλαδάκη έτοιμα να τα παρατήσει, αηδιασμένος από τα όσα συμβαίνουν.
Η δίωξη στον Κώστα Πηλαδάκη, ασκήθηκε βάσει του νέου αθλητικό νόμο, για τα όσα είπε στον διαιτητή και τους βοηθούς και για την εν γένει συμπεριφορά του.
Ο αγώνας της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό διεκόπη στο 76' μετά από εισβολή οπαδών, αλλά και του πρόεδρου της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη στο γήπεδο και επίθεση τόσο στο διαιτητικό τρίο όσο και στον 4ο.

Αφαντος ο Πηλαδάκης
Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει γίνει άφαντος, μιας και η αυτόφωτη διαδικασία ισχύει για 48 ώρες, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο μετά το τέλος των επεισοδίων, χωρίς να περιμένει την ολοκλήρωσή του
Αθωώθηκαν δύο οπαδοί
Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων συνελήφθησαν δύο οπαδοί της Λάρισας που είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο οι οποίοι πέρασαν το πρωί της Πέμπτης (15/3) από δικαστήριο, αλλά αθωώθηκαν γιατί κρίθηκε ότι η είσοδός τους δεν είχε σκοπό την παρεμπόδιση και τη μη συνέχιση του αγώνα!
Έρχεται βαριά τιμωρία
Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ και το ζητούμενο είναι η ηρεμία, αλλά κυρίως ο τρόπος αντιμετώπισης των νέων δεδομένων που δημιουργήθηκαν.
Κι αυτό γιατί είναι βέβαιη η «καμπάνα» με την τιμωρία της έδρας και χρηματικό πρόστιμο, μέχρι και την αφαίρεση βαθμών.
Να σημειώσουμε ότι ο υπεύθυνος Τύπου της Λάρισας, Γιώργος Μανταίος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (15/3) στον Sentra 103,3 για την κίνηση του Πηλαδάκη να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο, απάντησε.
«Ο κ. Πηλαδάκης το έχει δηλώσει άτι αν βρεθεί άνθρωπος που να μπορεί να αναλάβει το βάρος της ομάδας θα κάνει πέρα. Το να βλέπεις έναν παράγοντα και να κάνει έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει στο ύψιστο και να λέει “αλήτες δεν ντρέπεστε” όπως έκανε ο Κώστας Πηλαδάκης κάτι δεν πήγαινε καλά».