Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Θ.Παπαγεωργίου: Κάλεσμα συμμετοχής στην ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή Προέδρου


Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Κατερίνη  15 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα συμμετοχής στην ψηφοφορία της Κυριακής για την εκλογή Προέδρου

Θ. Παπαγεωργίου
«Ξεκινά μια νέα περίοδος για όλους και για το ΠΑΣΟΚ»

Φίλες και φίλοι,

Την Κυριακή 18 Μαρτίου τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να συμμετάσχουμε σε μια κορυφαία πολιτική διαδικασία, στην εκλογή του νέου Προέδρου του κινήματος.

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα περνά τη πιο δύσκολη περίοδο της ιστορικής του πορείας.
Τα δύο τελευταία χρόνια κλήθηκε να διαχειριστεί τις επιπτώσεις μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας και εθνικής οικονομικής κρίσης, καθώς και τα λάθη και τις παραλείψεις πολλών ετών, που οδήγησαν την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και την κοινωνία, τους πολίτες, σε μια πρωτόγνωρη δοκιμασία.
Στην προσπάθεια αυτή, μαζί με το μεγαλύτερο πρόγραμμα διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που έχει γίνει ποτέ στη χώρα, πάρθηκαν αποφάσεις δύσκολες και μέτρα άδικα. Υπήρξαν λάθη και παραλείψεις. Πάνω απ όλα, όμως, μοναδικό και καθοριστικό μέτρο των αποφάσεων ήταν το συμφέρον της χώρας. Το παρόν και το μέλλον των ελλήνων πολιτών που δεν άξιζαν να βιώσουν τον όλεθρο μιας ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας που θα διέλυε τις ζωές μας και θα ταπείνωνε πολιτικά και ηθικά την πατρίδα μας.

Τώρα, μετά την επιτυχία της διαγραφής μέρους του χρέους, η οποία, πρώτα απ’ όλα, είναι μια προσφορά και υποχρέωσή μας στις επόμενες γενιές, καθώς και την νέα δανειακή συμφωνία, η Ελλάδα μπαίνει σε νέα περίοδο σταθερής πορείας.
Η Ελλάδα, με στιβαρή, αξιόπιστη και υπεύθυνη ηγεσία που θα πει την αλήθεια και θα εμπνεύσει τους πολίτες, μπορεί να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης, να πετύχει την αναστροφή της φθίνουσας πορείας και της ύφεσης, να προωθήσει την ανάπτυξη και την αποκατάσταση του κύρους στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο.

Τώρα ξεκινά μια νέα περίοδος για όλους και για το ΠΑΣΟΚ.
Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το κίνημά μας, διαχρονικά, όποτε ανέλαβε τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χώρας, όχι κάτω από ομαλές οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, κατάφερε να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ιστορική μας αποστολή είναι να ταυτιζόμαστε με τα οράματα και τις ελπίδες του λαού μας.
Τώρα, στα δύσκολα, στο νέο ξεκίνημα, περισσότερο από ποτέ, το κίνημα  χρειάζεται τα στελέχη, τα μέλη, τους φίλους. Όλους αυτούς που θέλουν να μπουν μπροστά, να εμπνεύσουν, να ανατάξουν το φρόνημα των πολιτών και με αισιοδοξία να συμβάλουν στην αναγέννηση του τόπου και πολιτικής. Τώρα είναι η ώρα της δική μας πολιτικής επανεκκίνησης!

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία της Κυριακής 18 Μαρτίου δεν κρίνει μόνο το παρόν και το μέλλον της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα κρίνει και το μέλλον της χώρας.

Η ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΓΙΑ  ΕΝΑ  ΝΕΟ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ  -  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΝΕΑ  ΠΟΡΕΙΑ.