Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε!


Γεννιέται επιτέλους η ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε το τερατόμορφο σύστημα που απειλεί οτιδήποτε σημαίνει Ελλάδα, οτιδήποτε είναι δεμένο με μία πολύπαθη πατρίδα.

Αυτή η ευκαιρία είναι ένα Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα στον πολιτικό χώρο που έρχεται να γκρεμίσει την σαπίλα, την διαφθορά και να επιβάλει (επιτέλους) την Δικαιοσύνη που αρμόζει σε όσους έφτασαν την πατρίδα μας, την Ελλάδα, σε αυτό το σημείο του διεθνούς ευτελισμού.

Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον (φυσικά και κανένα παρόν) με την υπάρχουσα πολιτική σκηνή, και αντικρίζοντας το αδιεξοδο εδώ και πάρα πολύ καιρό, ένα πλήθος πολιτών, επώνυμων και ανώνυμων, με κοινό παρανομαστή την μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα, άνθρωποι που νιώθουν βαριά την επιταγή του δικαίου και της ελευθερίας, αποφάσισαν να τολμήσουν να σπάσουν το "σύστημα" και αγκαλιασμένοι να δώσουν έναν μεγάλο και ιερό αγώνα.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα δεν ήρθε για να παίξει ούτε με χρηματοδοτήσεις (δεν έχουμε πάρει ούτε σκοπεύουμε να πάρουμε) ούτε με τα όνειρα, την ελπίδα και το αύριο των Ελλήνων. Ήρθε για να γίνει καταλύτης θετικών εξελίξεων, για να δώσει στον Έλληνα αυτά που του πρέπουν. Και θα τα δώσει όταν οι Έλληνες πολίτες την πλαισιώσουν και την καταστήσουν αναγκαία και καθαρτήρια παρουσία

Μόνο δυνάμεις που θα πηγάσουν από τον λαό, από ανθρώπους που ξέρουν τι είναι μεροκάματο, τι είναι αγωνία για το αύριο, τι είναι να ματώνεις για να μπορείς να έχεις ελπίδα, δυνάμεις γνήσιες, ηθικές, έντιμες και πάνω από όλα Ελληνικές, μπορούν να παράξουν έργο πραγματικό, έργο που θα ανορθώσει την χώρα, που θα επιστρέψει την χαμένη τιμή που διασύρθηκε στα πέρατα της οικουμένης από τους άθλιους παρόντες επαγγελματίες πολιτικούς.

Είμαστε άνθρωποι που ξέρουμε τι σημαίνει μεροκάματο. Ξέρουμε τι σημαίνει αγωνία για το αύριο. Δεν έχουμε κότερα, δεν έχουμε βίλες, δεν έχουμε τραπεζικές καταθέσεις. Το μόνο που έχουμε σε υπερβολικό βαθμό (και όποιος θέλει μπορεί να μας κατηγορήσει γι αυτό) είναι η αγάπη για την πατρίδα μας, για την ιστορία μας, για την Ελλάδα.

Τα ΜΜΕ μας εχουν κλείσει ερμητικά τις πόρτες (για την ώρα), την στιγμή που όλοι βλέπουν οτι δεν είμαστε γυρολόγοι ενώ η σοβαρότητα και η αποφασιστικότητα των επιχειρημάτων μας τους εχει αφοπλίσει! Μεγάλο μερίδιο της προβολής της κίνησης επομένως έχουν επομιστεί οι Έλληνες ιστολόγοι/bloggers, που σε καθημερινή βάση δίνουν την δική τους μάχη για την ελευθερία της έκφρασης και την διακίνηση των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Γι αυτό καλούμε καθημερινά όσους Έλληνες έχουν κατανοήσει την πολύχρονη απάτη που έγινε εις βάρος τους, να πλαισιώσουν τις τάξεις μας. Να δυναμώσουν την φωνή μας. Να διαδώσουν τις προτάσεις μας. Να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Εμείς θα δώσουμε την ύστατη μάχη μας.  

Πρώτος σκοπός να βγει η χώρα άμεσα από το έντεχνο αδιέξοδο στο οποίο την τοποθέτησαν. 

Ύστερος σκοπός η ελπίδα, το χαμόγελο, τα όνειρα και η αυτοπεποίθηση να ξαναμπούνε σε κάθε σπιτικό (πλην των εφιαλτών της Ελλάδας)...

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ανήκει σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και όλοι μαζί μπορούμε και θα δώσουμε τον υπερ παντων αγωνα! 

Οι αρχές και αξίες της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, έχοντας επίγνωση της πνευματικής και ηθικής κληρονομιάς μας, εδράζονται στην αδιαιρετότητα, οικουμενικότητα και διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού. Θεμέλιο αυτού του πολιτισμού υπήρξαν ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ισότητας των πολιτών, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας, του σεβασμού στα δικαιώματα του πολίτη, της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.

Η στήριξη στις αρχές και αξίες της ελληνικής φιλοσοφίας και του αθάνατου ελληνικού πνεύματος, είναι το δικό μας δημιουργικό πεδίο. Είναι ο ‘τόπος’ ο ασφαλής για την δημιουργία της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, πάνω στις διαχρονικές αξίες και αρχές:
  • ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη και θα είναι σεβαστή και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Το κράτος θα σέβεται τον πολίτη και θα τον προστατεύει, όπως εξάλλου οφείλει δια του Συντάγματος να πράττει. 
  • ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στην ελευθερία και στην ασφάλεια και η πολιτεία έχει υποχρέωση να του την εξασφαλίζει. Κάθε πολίτης επιλέγει ελεύθερα την θρησκεία και έχει δικαίωμα απεριόριστης ελευθερίας στην σκέψη και την συνείδηση. Η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να προστατεύει την ελεύθερη επιλογή των πολιτών, είτε αυτή εκδηλώνεται ατομικά ή συλλογικά όταν ασκούν νομίμως τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Αυτό θα επιτευχθεί με την συνεργασία όλων των πολιτών με το κράτος και τις υπηρεσίες που εντέλλονται να τον προστατεύουν. 
  • ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι στην πράξη και όχι στην θεωρία έναντι του νόμου. Η πολιτεία αντιμετωπίζει τους πολίτες με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα της οικονομικής, της πνευματικής ή κοινωνικής τους θέσης. Τα θεσμικά όργανα που είναι υπεύθυνα να επιβλέπουν και να διατηρούν την ισότητα των πολιτών, θα αποκτήσουν το χαμένο κύρος τους και θα αναλάβουν την βαρύτατη ευθύνη που τους αναλογεί. 
  • ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Η δημοκρατία για μας δεν είναι ούτε ριζοσπαστική, ούτε φιλελεύθερη, ούτε μικτή, ούτε κρατικοποιημένη. Δημοκρατία για μας είναι το απεριόριστο δικαίωμα των πολιτών να επιλέγουν ελεύθερα, να συλλογιούνται ελεύθερα, να οραματίζονται ελεύθερα, να δημιουργούν ελεύθερα, να αποφασίζουν ελεύθερα και όλα αυτά χωρίς περιορισμούς, όρους και προϋποθέσεις για το συμφέρον του λαού και της πατρίδας. Γιατί πιστεύουμε ότι: «πατρός τε και μητρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον εστίν η πατρίς». 
  • ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Όλοι οι πολίτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένης κοινωνικής προστασίας. Η οικογένεια κάθε μορφής θα στηρίζεται και θα προστατεύεται από την πολιτεία. Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα δημιουργίας οικογένειας, ενθαρρύνεται και στηρίζεται από την πολιτεία με πράξεις και μόνιμες πολιτικές. Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως το πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα. Αναγνωρίζουμε και στηρίζουμε το δικαίωμα πρόσβασης του κάθε πολίτη στις παροχές κοινωνικής ασφάλειας και στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Η μητρότητα, η ασθένεια, το εργατικό ατύχημα, τα γηρατειά, η απώλεια της εργασίας, θα τυγχάνουν ειδικής προστασίας από την πολιτεία. Αξιοπρεπής διαβίωση σε όλους. Πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, ιατρικής, φαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης στους πολίτες δωρεάν. Εργασία για όλους, κανείς άνεργος. Η πολιτεία υποχρεούται να εξασφαλίζει με δέσμη πολιτικών εργασία στους πολίτες. Η ανεργία για μας είναι η πιο ακραία και άγρια μορφή κοινωνικής αδικίας.  
  • ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, ο οποίος είναι ελεύθερος να συλλογάται ελεύθερα και να επιλέγει ελεύθερα πώς θα ζήσει. Εμείς τοποθετούμε τον άνθρωπο στην καρδιά του προγράμματός μας και της δράσης μας. Η διαφορετικότητα των επιλογών είναι η βάση της Δημοκρατίας, με βασικό δεδομένο όμως πως αυτή η διαφορετικότητα δεν θα δημιουργεί προβλήματα στους υπολοίπους
  • ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ. Στο χτίσιμο και τον σχεδιασμό της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ τον πρώτο λόγο και τον πρώτο ρόλο θα έχουν οι ΝΕΟΙ. Τα όνειρα, τα οράματα και οι προσδοκίες πολλών γενεών θα γίνουν πράξη. Επενδύουμε στους ΝΕΟΥΣ με συνέπεια και ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της χώρας. Οι Έλληνες νέοι θα είναι οι πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής, της κοινωνικής, της οικονομικής και πολιτιστικής δραστηριότητας της πολιτείας.
                  Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ εκπροσωπεί και εκφράζει το όραμα της δημιουργίας μιας ισχυρής και σύγχρονης Ελλάδας που να ανήκει στους Έλληνες και να ελέγχεται από τους πολίτες της, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας σε παγκόσμιο επίπεδο τις αξίες και αρχές της, έχοντας επίγνωση της πνευματικής, πολιτιστικής και ηθικής μας κληρονομιάς που εδράζεται στην αδιαιρετότητα, οικουμενικότητα και διαχρονικότητα του ελληνικού πνεύματος και του ελληνικού πολιτισμού.

                  Οι νέοι είναι η άνοιξη και η ελπίδα αυτού του οράματος.

                  Στριμωγμένοι σήμερα στη γωνία απο το σύστημα οι νέοι είναι από αυτούς που δεν καταπίνουν τα ψέματα της κυβέρνησης.

                  Είναι οι πολίτες που σκέπτονται λίγο παραπάνω. Που διαφωνούν ανοιχτά. Αντιστέκονται, αγωνιούν για το σήμερα και το αύριο το δικό τους και της πατρίδας. Βρίσκονται σε μια διαρκή μάχη, με τις κυβερνήσεις να τους κρατούν στο περιθώριο και να ενοχοποιούν πάντα τους αγώνες τους.

                  Είμαστε εδώ για να παρέχουμε στους νέους ελπίδα και όραμα (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)Γιατί οι νέοι πρώτοι γνωρίζουν ότι η οικονομική κρίση είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι οι πρώτοι που έχουν ξεπεράσει τα παλιά κόμματα και δείχνουν το δρόμο και στους άλλους πολίτες να τα ξεπεράσουν και αυτοί δίνοντας το μήνυμα της αλλαγής.

                  Είμαστε εδώ γιατί δεσμευόμαστε στην ανάπτυξη συγκροτημένης πολιτικής επί παντός θέµατος.

                  Αναγνωρίζουμε το δημογραφικό ως πρώτης προτεραιότητας εθνικό πρόβλημα και το μεταναστευτικό ως τον πρώτο εθνικό εφιάλτη.(Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)

                  Γνωρίζουμε καλά πως έχουμε τις δυνατότητες να καταστίσουμε τη χώρα  γεωστρατηγικά ισχυρή δύναμη και θα το κάνουμε (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ) με ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό:
                  • Δημιουργία μόνιμου συμβουλίου εξωτερικής πολιτικής και άμυνας που θα διασφαλίζει την συνέχεια και συνέπεια των στόχων της εξωτερικής μας πολιτικής. Στο συμβούλιο αυτό θα συμμετέχουν ειδικοί επιστήμονες και αναλυτές, οι αρχηγοί στρατού, ναυτικού και αεροπορίας και ειδικός επιστήμονας που θα ορίζεται από τον απόδημο ελληνισμό. 
                  • Χάραξη πολυδύναμης και δυναμικής εξωτερικής πολιτικής με προτεραιότητα τις σχέσεις στρατηγικής σημασίας, όχι μόνο με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου είναι η θέση μας, αλλά και με τις αναδυόμενες παγκόσμιες δυνάμεις που θα εξυπηρετούν τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους εθνικούς στόχους μας. 
                  • Όλες οι παραγωγικές στρατιωτικές σχολές θα μεταφερθούν στην Θράκη, του ναυτικού στα νησιά, εκτός της ΣΣΑΣ που θα παραμείνει για ακαδημαϊκούς λόγους στην Θεσσαλονίκη. 
                  • Χάραξη της ΑΟΖ και επέκταση των χωρικών μας υδάτων όπως προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο. 
                  • Αναβάθμιση ποιοτική, ποσοτική, αλλά και του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων στα πλαίσια της εθνικής ασφάλειας και άμυνας σε κάθε απειλή, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο στις νέες ιστορικές εξελίξεις που έρχονται για τον Ελληνισμό.   
                  • Αξιοποίηση της Οικουμενικότητας του Ελληνισμού σε στενή συνεργασία με τους απόδημους Έλληνες, που αποτελούν ισχυρό συγκριτικό πλεονέκτημα της εξωτερικής μας πολιτικής. Η διατήρηση στενότατων σχέσεων και δεσμών με ιδιαίτερη στοργή και αγάπη θα αποτελεί εθνική προτεραιότητα και υποχρέωση της μητέρας πατρίδας. Οι απόδημοι Έλληνες σε όλη τη γη θα έχουν τη θέση που τους πρέπει στην αγκαλιά της και θα έχουν λόγο στις αποφάσεις της. Για μας στην ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αποτελούν εθνικό κεφάλαιο. 
                  • Σαφής προειδοποίηση σε Τσάμηδες και Αλβανούς που εποφθαλμιούν την Ήπειρο   
                  • Άμεση διακοπή πάσης φύσεως (πολιτικής και οικονομικής) με τα Σκόπια, έως ότου αποσύρουν την λέξη Μακεδονία και τον Ήλιο της Βεργίνας. 
                  • Σαφής τοποθέτηση στην Άγκυρα να σταματήσει τις προκλήσεις.  
                  • Άμεση απομάκρυνση του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής και εφαρμογή πολιτικής ίσων μέτρων για όσους δηλώνουν Τούρκοι παραβιάζοντας την Συνθήκη της Λοζάνης (η πολιτική των ίσων μέτρων αφορά την πολιτική της Τουρκίας για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης) 
                  • Κατάθεση αίτησης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κα στον ΟΗΕ περί αναγνώρισης γενοκτονίας από την Τουρκία των Ποντίων και των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.
                      Για να γίνει πράξη αυτή η ιστορική δυνατότητα οφείλουμε να απαλλαγούμε από τη δήθεν μεταπολίτευση και τα πολιτικά κόμματα που την υπηρέτησαν, που απεδείχθησαν εστίες διαφθοράς και λεηλασίας του δημοσίου χρήματος και που κινήθηκαν στα όρια της εθνικής προδοσίας από τους δήθεν πολιτικούς της μίζας και της αρπαχτής.

                      Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της πολιτικής απάτης και να κατανοήσουν τις στημένες προ-επιλογές που το σάπιο υπάρχον πολιτικό σύστημα διαθέτει και προβάλει, προκειμένου να εξασφαλίσει την επιβίωσή του εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων πολιτών.

                      Η δημοσιονομική και πολιτική κρίση μεταφέρθηκε στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν τα κλεμμένα. Και όποιος ισχυρίζεται πως δεν υπάρχουν κλεμμένα, είναι ένας από αυτούς που φρόντισαν να αγορασθούν πανάκριβα αεροπλάνα με σημαντικότατες ελλείψεις, πανάκριβα άρματα μάχης με προβλήματα στην θωράκιση, πανάκριβα πρωτότυπα υποβρύχια που γέρνουν, πανάκριβες γέφυρες και δρόμους που θα έπρεπε να μην έχουν άσφαλτο, αλλά χρυσάφι.

                      Το άρρωστο υπάρχον πολιτικό σύστημα προσπαθεί να δημιουργήσει εκ νέου εκβιαστικά διλήμματα προς τους πολίτες, αναφέροντας συγκυβερνήσεις. Αποφεύγουν να αφήσουν τον Ελληνικό λαό να τοποθετηθεί μέσα από εκλογές. Αυτοπροτάσσονται ως λύση εκείνοι που επί 35ετία εναλλασσόμενοι στην εξουσία έχουν εξευτελίσει επανειλημμένως την χώρα! Αποτελεί ύστατο θράσος ο κλέφτης και ο ψεύτης, ο υπεύθυνος των δεινών σου, να σου ζητάει να του επιτρέψεις να γίνει δήμιός σου!

                      Η λογική προτάσσει να τους αρνηθούμε την εκτέλεσή μας.

                      Αρκετά μας στέρησε από τις βρύσες της ζωής, αρκετά πηγάδια ζωής επιχωμάτωσε ή βοθροποίησε.

                      Καμιά σωτηρία δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το σύστημα. Είναι ανίκανο για οποιαδήποτε ευφυή επινόηση. Στερείται κάθε ταλέντου. Καμιά αξιοθρήνητη εξιδανίκευση των μέτρων εξόδου από την κρίση δεν μπορεί να ανασκευάσει την βαθιά ψυχική παραμόρφωση του. Γι’ αυτό και τα όποια μέτρα λαμβάνει είναι αναποτελεσματικά. Διότι όλοι αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν στόχο τη σωτηρία της πατρίδας αλλά τη σωτηρία των ατομικών και ταξικών συμφερόντων τους.

                      Οι λύσεις υπάρχουν και μπορούν να εφαρμοστούν μόνο από ανθρώπους (και όχι επαγγελματίες πολιτικούς) που και θέλουν και μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί με ένα εναλλακτικό πολιτικό όραμα για μια καλύτερη δημοκρατία όπου στους κακούς δεν θα επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν θα επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. (Διαβάστε τις πλήρεις θέσεις εδώ)
                      Στη «Νέα Ελλάδα» αναγνωρίζουμε ότι το κύριο πρόβλημα της χώρας δεν είναι μόνο οικονομικό. Το πρόβλημα της χώρας είναι πρωτίστως πολιτικό. Η αναξιοπιστία των πολιτικών, η ανεπάρκεια πολιτικής βούλησης και ταυτόχρονα οι παράξενες σχέσεις και διαδρομές πολιτικών με συμφέροντα ξένων χωρών, τραπεζών ή οργανώσεων, δηλαδή η τοποθέτηση σε δεύτερη μοίρα της προώθησης των συμφερόντων της χώρας, κατόρθωσε να απαξιώσει τους «ταγούς» και να ξεγυμνώσει την ανεπάρκειά τους.

                      Με άλλα λόγια είναι παράλογο και αντιφατικό να περιμένουμε από τα κόμματα την ανάκαμψη της οικονομίας, την επανίδρυση του κράτους, την ανασύνταξη της ελληνικής κοινωνίας.

                      Εχουμε αναρίθμητα τεκμήρια, αναμφίβολες αποδείξεις, ότι δεν μπορούν να το κάνουν.

                      Τα υπάρχοντα κόμματα έχουν ιστορικά τελειώσει, το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι οριστικά φθαρμένο, ντροπιαστικά εκφαυλισμένο, γελοιωδώς ανίκανο, εγκληματικά ένοχο και όταν κάποιοι κατάλαβαν πως οι πολιτικοί άρχοντες της χώρας είναι μειωμένης ικανότητας, τότε αποφάσισαν να κερδοσκοπήσουν με κάθε τρόπο και στον μέγιστο βαθμό εις βάρος της Ελλάδας. 
                      • Γιατί ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ δεν θέλουν να γίνει έρευνα για το χρέος;
                      • Γιατί το ΚΚΕ αρκείται σε περιπατητικές εκδρομούλες και δεν βγάζει τους ψηφοφόρους του στους δρόμους;
                      • Γιατί ο Τσίπρας έχει καταπιεί τη γλώσσα του σχετικά με το τι σκοπεύει να κάνει με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα;
                      • Γιατί Κουβέλης και Μπακογιάννη στηρίζουν την μνημονιακή κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου;
                      • Γιατί όλοι τους προσπαθούν να κρατηθούν στην πολιτική σκηνή, θυμίζοντας πως εκτελούν μία καλοσχεδιασμένη χορογραφία;
                      Η Νέα Ελλάδα δεν ήρθε για να χαϊδέψει αυτιά, ούτε για να λειτουργήσει ως βαλβίδα εκτόνωσης των πολιτών και να ενισχύσει το «διαίρει και βασίλευε» που λατρεύει να εφαρμόζει η εκάστοτε εξουσία.

                      Υπάρχει χρέος; Αν ναι, ποιο είναι; Σε ποιους χρωστάμε, πόσα χρωστάμε, γιατί και από πότε τα χρωστάμε.

                      Εμείς λοιπόν, θέτουμε ως πρώτο όρο να ξεκαθαριστεί ποιο είναι το ΝΟΜΙΜΟ χρέος της χώρας μας.

                      Στη συνέχεια, αφού βεβαιωθεί ότι χρωστάμε, θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Δηλαδή, θα καλέσουμε όσους χρωστάνε στην Ελλάδα, να πληρώσουν άμεσα το χρέος τους. Θα υπολογίσουμε δε, αυτό το χρέος, με τους «φιλικούς» τόκους που σήμερα μας δανείζουν οι «φίλοι» δανειστές μας.

                      Σε περίπτωση που αρνηθούν, τότε θα φέρουν την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί. Δεν σκοπεύουμε, να μπούμε σε παράλογη διαδικασία πληρωμής χρέους. Ίσως οι δανειστές μας, θα έπρεπε να σκεφθούν σοβαρά την πιθανότητα να αντιμετωπίσουν μία πολύ σκληρή πραγματικότητα για τους ίδιους.

                      Είτε, δηλαδή, πως δημιούργησαν το χρέος με παράνομες συμβάσεις – συμφωνίες, είτε πως τελικά χρωστάνε οι ίδιοι στην χώρα μας και όχι η Ελλάδα σε αυτούς.

                      Δεν ανεχόμαστε και ούτε πρόκειται να ανεχτούμε παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μας.

                      Κυρίως, δε, από ανθρώπους που είτε δεν γνωρίζουν την πατρίδα τους, είτε δεν αναγνωρίζουν την Ελλάδα ως πατρίδα τους, είτε πιστεύουν στο ηλιθιώδες «όπου γης πατρίς»…

                      Η «Νέα Ελλάδα» καταθέτει την σαφή πρόταση. Η οικονομία της χώρας διαχειρίζεται από Έλληνες για Έλληνες. Η ανάπτυξη δεν είναι απλά εφικτή, αλλά μπορεί να ξεκινήσει άμεσα.
                      • Δήμευση περιουσιών όλων των πολιτικών από το 1974 και μετά
                      • Απαγόρευση εξόδου τους από τη χώρα έως ότου ερευνηθούν όλες οι υποθέσεις που τους αφορούν
                      • Στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σε όλους όσους ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου και όσα ακολούθησαν
                      • Έρευνα για το μέγεθος και τη νομιμότητα του χρέους
                      • Άμεση δημιουργία κρατικής εταιρείας (που θα ελέγχεται από κληρωτούς πολίτες) διαχείρισης του ορυκτού πλούτου και στη συνέχεια κλήση ενδιαφερομένων για συζητήσεις αγοράς αυτού του πλούτου. Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα θα διεκδικήσει το μέγιστο ποσοστό από τα έσοδα που σε καμία περίπτωση δεν θα βρεθεί κάτω από το 50%(Διαβάστε περισσότερα για τον ορυκτό και τον υποθαλάσσιο πλούτο)
                      • Άμεσες επενδύσεις στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής βιομηχανίας με ειδικό βάρος στις ναυπηγήσεις.
                      • Ποιοτική Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και γενικότερα της τουριστικής βιομηχανίας
                      Η Ελλάδα είναι πλούσια χώρα. Ο Θεός μας έδωσε σαν πατρίδα το πιο όμορφο και πλούσιο «οικόπεδο» του πλανήτη. Το ότι κάποιοι τελευταία άρχισαν να «βλέπουν» πετρέλαιο, φυσικό αέριο, ορυκτό πλούτο γενικότερα, δεν μας παραξενεύει. Απλά, απορούμε γιατί δεν τα «έβλεπαν» νωρίτερα.

                      Μήπως, επειδή ήθελαν να τα δώσουν «κοψοχρονιά» σε ξένα συμφέροντα; Ε, λοιπόν, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τους πούμε πως η Ελλάδα δεν χαρίζει, δεν πουλάει, δεν συμφωνεί οτιδήποτε με όσους νομίζουν πως μπορούν να εμπαίζουν μία χώρα χιλιάδων χρόνων και έναν λαό που ποτέ δεν έζησε εις βάρος άλλων λαών.

                      Όποιος νομίζει ότι στη χώρα μας βρήκε την ευκαιρία να αυγατίσει τα πλούτη του, γελιέται. Και όποιος νομίζει πως εκβιάζοντας έναν λαό θα του πάρει την πατρίδα, τότε θα του πούμε πως οι «εφιάλτες» μας τελείωσαν.

                      Η Νέα Ελλάδα ήρθε για να προτείνει λύσεις από τους πολίτες για τους πολίτες, λύσεις που αποφεύγει να συζητήσει το υπάρχον πολιτικό καθεστώς. Γι αυτό και καλούμε τους Έλληνες να συνδράμουν στον αγώνα μας, που είναι και αγώνας επιβίωσης της πατρίδας μας. Εάν δεν αντισταθούμε οργανωμένα κα συντεταγμένα σήμερα, τότε αύριο δεν θα έχουμε τίποτε να υπερασπιστούμε, αφού θα μας έχουν πάρει τα πάντα και δεν θα μας έχει απομείνει ούτε πατρίδα!

                      Όλοι οι Έλληνες μαζί μπορούμε!

                      Δεν μπορουν να μας λυγισουν αν ειμαστε ενωμενοι! Και το ξερουν καλα αυτο!

                      Αυτη τη φορα θα δουν το αληθινο προσωπο του Ελληνα, ενα προσωπο που φροντιζαν χρονια ολοκληρα να το εξαφανισουν!

                      Όλοι μια γροθιά για την Ελλαδα, την πατρίδα, για την Πίστη στο Θεό, για τα χώματα μας τα ιερά, για τα παιδιά μας!

                      Γνωρίζουμε τι έχουμε.

                      Γνωρίζουμε τι φοβούνται αυτοί που μας τρομοκρατούν. 


                      Γνωρίζουμε πως η χώρα μας αποτελεί χρυσορυχείο και δεν θα ανεχτούμε σε κανέναν να πτωχεύσει τους Έλληνες, να μειώσει την πατρίδα μας για να πλουτίσουν κάποιοι τραπεζίτες ή για να μας κατακτήσουν κάποιες εταιρείες.

                      Δεν επαιτούμε, αλλά απαιτούμε. 

                      Λύσεις για συμμαχίες πέραν των ήδη υφιστάμενων που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, υπάρχουν.

                      Άνθρωποι που θα σηκώσουν το φορτίο αυτής της ευθύνης υπάρχουν.

                      Είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να μην επιτρέψουμε να αφεθεί η πατρίδα μας στα χέρια των εκτελεστών της.

                      Η Ιστορία επιφύλαξε σε εμάς αυτό το προνόμιο και την ευθύνη να ενσαρκώσουμε σε πράξη αυτη την  ευκαιρία!

                      Εσύ θα μείνεις αμέτοχος;

                      Επικοινώνησε μαζί μας
                      ΤΗΛ. +30 2106457566
                      FAX: +30 2106457561
                      email: neaellada.gr@gmail.com
                      email: info@neaellada.org.gr


                      Δια χειρός cristina