Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Οι “Έλληνες” που πόνταραν στη χρεοκοπία


Κύριε Διευθυντά,
και έτσι, στις 19 Μαρτίου, οι Έλληνες «πατριώτες», αυτοί που στοιχημάτισαν υπέρ της χρεοκοπίας της Πατρίδας, θα σταθούν στην ουρά της δημοπρασίας των CDS, για να
εισπράξουν τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας.
Δεν έκαναν κάτι παράνομο. Έκαναν κάτι πολύ πιο αποκρουστικό και από το παράνομο. Κάτι βαθύτατα ανήθικο και απολύτως προδοτικό.
Ευχήθηκαν, ποντάροντας μάλιστα πολλά χρήματα, να χρεοκοπήσει η πατρίδα τους. Και στοιχημάτισαν, υπέρ αυτής της «ευχής», για να κερδίσουν… το στοίχημα, εις βάρος της! Εις βάρος των ίδιων των παιδιών και των εγγονιών τους. Εις βάρος όλων των Ελλήνων, για τρείς γενιές.
Βοήθησαν, όσο μπορούσαν, για να αυτοεκπληρωθεί η προφητεία των διεθνών αρπακτικών και των πάσης φύσεως κερδοσκόπων. Και εκπληρώθηκε!
Όταν ο Ελληνικός λαός συνωστίζεται στα συσσίτια της Εκκλησίας. Όταν μοιράζονται σάντουϊτς στους μαθητές των σχολείων, για να ανακοπεί ο κίνδυνος του υποσιτισμού τους. Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος απευθύνει έκκληση «σε όλους εκείνους που ακόμη και το φαγητό φαντάζει πολυτέλεια, να μην πηγαίνουν στους κάδους, αλλά να πηγαίνουν στις Εκκλησίες …που προσφέρουν στον κόσμο δωρεάν φαγητό».
Ναι, αυτό: Να μην πηγαίνουν στους κάδους!!
Οι έλληνες «πατριώτες», τζογαδόροι υπέρ της χρεοκοπίας της πατρίδας τους, θα σταθούν στην ουρά των διεθνών οίκων στοιχημάτων, στις 19 Μαρτίου, περιμένοντας τα κέρδη τους, μπροστά σε κάτι άλλους «κάδους»!
Δεν θα τους μάθουμε βέβαια σύντομα ονομαστικά, γιατί είναι «κουκουλοφόροι».
Ακόμη και η Δικαιοσύνη θα πέσει πάνω σε υπεράκτιες εταιρείες και αχυρανθρώπους, μέσω των οποίων έκαναν «τη δουλειά».
Αργά ή γρήγορα όμως η Ελληνική Ιστορία θα τους καταγράψει στις μαύρες σελίδες της. Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.
Τους έχει ήδη καταγράψει. Γιατί Εκείνη τους ξέρει!
Σταύρος Γεωργίου