Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Όλη η λίστα των δημοσιογράφων του STAR που έχουν απολυθεί...


Με συνοπτικές διαδικασίες ο πρόεδρος του Star Channel, Πάνος Κυριακόπουλος ξεκίνησε τις
εκκαθαρίσεις δημοσιογράφων που δε συμμορφώθηκαν στην γενική εντολή, που δόθηκε προ μηνών, για υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας. Διαβάστε όλη την λίστα των δημοσιογράφων που έχουν απολυθεί...


Την πόρτα της εξόδου, με εξαιρετικά ατιμωτικό τρόπο έχουν δει μέχρι στιγμής (κι ελπίζουμε να τις πάρουν πίσω) έξι (6) δημοσιογράφοι, όλοι από το δελτίο ειδήσεων. Πρόκειται για τους:

- Λάμπρο Παναγιώτου, που εργάζεται στο σταθμό από το 1998
- Πέπη Οικονομάκη, που εργάζεται στο σταθμό από το 1994
- Ιορδάνης Παπακυριακού, που εργάζεται στο σταθμό από το 2001 (προσελήφθη το 2003)
- Σοφία Κολοκοτρώνη, που εργάζεται στο σταθμό από το 1995
- Σπύρος Πάνος, που εργάζεται στο σταθμό από το1995
- Γιάννης Γιαγκίνης, που εργάζεται στο σταθμό από το 2003

Μέχρι και σήμερα, η πλειοψηφία των εργαζομένων, στο Star δεν έχει πληρωθεί ακόμη τον μισθό του Δεκεμβρίου. Μόνο οι χαμηλόμισθοι έχουν πάρει χρήματα και οι εκπαιδευόμενοι, ενώ όλοι όσοι παίρνουν χρήματα άνω των 1700 ευρώ, βάσει των ετών εργασίας συν των επιδομάτων γάμου και τέκνων, θεωρούνται υψηλόμισθοι και δεν έχουν πάρει φράγκο!

Βέβαια, ο πρόεδρος του Star Channel, Πάνος Κυριακόπουλος, δεν προχώρησε ούτε στιγμή σε παύση πληρωμών στον δικό του μισθό ούτε, βέβαια, είπε κουβέντα στον ιδιοκτήτη του σταθμού, κύριο Βαρδινογιάννη για τα 300.000 ευρώ που δαπανά ο σταθμός για leasing θωρακισμένων αυτοκινήτων αλλά και για τα μισθώματα και συντηρήσεις του ελικοπτέρου που χρησιμοποιεί ο ίδιος και κάποιοι παρατρεχάμενοί του.

http://greeksaladnews.blogspot.com/2011/12/star.html