Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πλατινί: «Δεν υπάρχουν αμφιβολίες για το παιχνίδι»


Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να είναι στημένο το τελικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν, σύμφωνα με τον Μισέλ Πλατινί.

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ μίλησε μετά την συνάντηση της
Εκτελεστικής επιτροπής της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στη Βενετία και τόνισε πως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του ματς.

«Αν υπάρχουν αμφιβολίες πρέπει να το κοιτάξουμε πιο προσεκτικά. Πάντως εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την ακεραιότητα του συγκεκριμένου αγώνα και ολόκληρης της διοργάνωσης. Έχουμε ένα σύστημα που εξετάζει για τυχόν στημένα παιχνίδια και δεν έδειξε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει αμφιβολίες. Ωστόσο είναι λογικό να υπάρχουν απορίες», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ επεσήμανε πως περιμένουν την τελική έκθεση των παρατηρητών διαιτησίας και αν αυτή κρίνει ότι υπάρχει κάτι ύποπτο θα υπάρξει περαιτέρω έρευνα.

Τέλος, ο Πλατινί αναφέρθηκε και στην ανάγκη να προφυλαχθεί η αξιοπιστία της διοργάνωσης, αλλά και του αθλήματος:

«Πρέπει πάντα να σέβεσαι ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις και πάντα σεβόμαστε τις ομάδες που προκρίνονται. Μία ομάδα από την Κύπρο (ΑΠΟΕΛ) και μία από την Ελβετία (Βασιλεία) προκρίθηκαν. Υπάρχουν κάποιες νέες ομάδες ανάμεσα στις 16. Το ότι μια ομάδα είναι μεγάλο όνομα δε σημαίνει ότι σίγουρα θα προκρίνεται».



sport-fm.gr