Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η εκμίσθωση των "3-5 Πηγαδιών"

pigadia1Με την ανάδειξη του ιδιώτη μισθωτή ολοκληρώθηκε την Τρίτη (6/12) η διαδικασία του διαγωνισμού της ΤΑΒ Α.Ε. για τη βραχυχρόνια μίσθωση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια». Στην αρμόδια επιτροπή υποβλήθηκε μία ολοκληρωμένη
προσφορά σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού (φάκελος δικαιολογητικών και οικονομική προσφορά) από την εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ.

Η βραχυχρόνια μίσθωση θα έχει διάρκεια μέχρι τρία χρόνια και τα έσοδα για την ΤΑΒ Α.Ε. ανέρχονται για κάθε χρόνο στο ποσό των 201.000 ευρώ. Τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να υπογραφεί η σύμβαση, η οποία διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία και την προστασία των εγκαταστάσεων του χιονοδρομικού. Επίσης, στη σύμβαση υπάρχει ειδικός όρος (διαλυτική αίρεση) που προβλέπει ότι με την ολοκλήρωση του Διεθνούς Διαγωνισμού και την υπογραφή σύμβασης με επενδυτή, λύεται η βραχυχρόνια μίσθωση με την εταιρεία. Τέλος, η ΤΑΒ Α.Ε. και ο Δήμος θα έχουν ουσιαστική συνεργασία με τον ιδιώτη, με στόχο τη σωστή λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου «3-5 Πηγάδια», γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την στήριξη της τοπικής οικονομίας.

http://www.maknews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7104:-201000-qq&catid=1:imathia&Itemid=59