Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Απόστολος Γκλέτσος:Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό!

gkletsos nosokomeio Απόστολος Γκλέτσος:Στο νοσοκομείο μετά από άγριο  ξυλοδαρμό!
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Απόστολος Γκλέτσος. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο δήμαρχος Στυλίδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καβγά στον οποίο ενεπλάκη. Μάλιστα, μίλησε
στην τοπική ιστοσελίδα της Λαμίας για το συμβάν.

gletsos hospital Απόστολος Γκλέτσος:Στο νοσοκομείο μετά από άγριο  ξυλοδαρμό!

Φωτογραφία του Απόστολου Γκλέτσου από το νοσοκομείο, όπως δημοσιεύθηκε στο lamiareport.gr
Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν όταν ο  Απόστολος Γκλέτσος έμαθε πως κάποιοι έκαναν χρήση ναρκωτικών μέσα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο «Παραμυθοχώρα» που άνοιξε πριν λίγες μέρες τις πόρτες του στη Στυλίδα: «Μου είπαν για ναρκωτικά στην “Παραμυθοχώρα” και τρελάθηκα. Η Στυλίδα θα καθαρίσει… ή αυτοί ή εγώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 44χρονος δήμαρχος στο lamiareport, εξηγώντας πώς ξεκίνησε ο καβγάς: «Όταν ζήτησα τον λόγο από τους υπευθύνους και να πάρω τα κλειδιά, αντέδρασαν. Το κατήγγειλα επίσημα και στην Αστυνομία» ανέφερε.

gkletsos nosokomeio1 Απόστολος Γκλέτσος:Στο νοσοκομείο μετά από άγριο  ξυλοδαρμό!

Δείτε  το βίντεο με τις δηλώσεις του Απόστολου Γκλέτσου:



O Aπόστολος Γκλέτσος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “πέρασα ένα καρδιολογικό επεισόδιο, νοσηλεύομαι αυτή τη στιγμή στην εντατικη στη Λαμία. Εγώ έχω ένα μόνιμο καρδιολογικό πρόβλημα και όταν ταράζομαι και διαπληκτίζομαι πρέπει να το αντιμετωπίζω”.
Για το θέμα των ναρκωτικών που τον έστειλε στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε “για αυτό το θέμα θα ενημερωθείτε από τον εισαγγελέα και από τα δικαστήρια. Μέχρι να επιληφθούν οι αρχές εγώ δε θέλω να πω τίποτα. Προτού κάποια πράγματα τα αποδείξουμε δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω”.

http://www.onlycy.com/