Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Δικαστήριο συμβασιούχων του ΟΝΑ - Δήμου Αθηναίων. Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, 8 το πρωί


Αύριο Παρασκευή, 16-12-2011 οι συμβασιούχοι του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων (Ο.Ν.Α) δίνουν την πιο κρίσιμη μάχη για το εργασιακό τους μέλλον!

Στα δικαστήρια της ευελπίδων (Κτίριο 5, ώρα 08:00) εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα 295
συμβασιούχων συναδέλφων!

Οι συμβασιούχοι του Ο.Ν.Α που στο σύνολο τους εργάζονται τουλάχιστον 6, 7 ακόμα και 10 χρόνια μερικοί από αυτούς, κρατούν μαζί με τους μόνιμους συναδέλφους τους τον Ο.Ν.Α σε ένα πολύ καλό επίπεδο λειτουργίας, προσφέροντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Είναι οι άνθρωποι που προσφέρουν αθλητισμό για όλους τους δημότες, συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επανδρώνουν αθλητικά κέντρα με γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδοσφαίρου, κλειστές αίθουσες γυμναστικής με προγράμματα αεροβίωσης, μυϊκής ενδυνάμωσης, ενόργανης γυμναστικής, ελεύθερης γυμναστικής, κολυμβητήρια, καθώς και κλειστά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, που στεγάζουν όλους τους οργανωμένους ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας.

Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται στις Παιδικές Χαρές για τους μικρούς δημότες, καθώς και Πολιτιστικά κέντρα με πλούσια προγράμματα, όπως θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, χορωδίες, πηλοπλαστική, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, σκάκι κ.ά., τα οποία δίνουν την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται για την διοργάνωση του Γύρου της Αθήνας, τα Αθηναϊκά Κύπελλα με αγώνες μεταξύ σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, για αγόρια-κορίτσια, προγράμματα γνωριμίας με αθλήματα (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Τζούντο, Τοξοβολία, Ξιφασκία, Τένις, Πυγμαχία, Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Ρυθμική και Ενόργανη Γυμναστική). Ακόμη, ο Ο.Ν.Α. συμμετέχει και στηρίζει όλα τα μεγάλα Αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Αθήνα.

ΜΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!

Για το λόγο αυτό όλοι οι συνάδελφοι του Ο.Ν.Α και όχι μόνο, Δίνουμε αύριο βροντερό παρών στα δικαστήρια!


Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου υπαλλήλων Ο.Ν.Α, Δήμου Αθηναίων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αθήνα 15-12-2011


Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Η πλειοψηφία του Διοικ. Συμβ. του Συλλόγου (με απούσα την μειοψηφία) αποφάσισε ομόφωνα την

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ωρης (8:30΄ - 11:30΄ π.μ.)
ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ για ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στους Συμβασιούχους Συναδέλφους μας, που την Παρασκευή 16/12/2011 εκδικάζεται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων η παραμονή τους στην ΕΡΓΑΣΙΑ

· Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να έλθουν στα Δικαστήρια της Ευελπίδων αύριο για

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ.

· Τέλος καλούμε την κα. Ψαράκη να προσέλθει στα Δικαστήρια και να καταθέσει ότι οι Συμβασιούχοι Συνάδελφοι,

ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
και ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ,
για την λειτουργία της Υπηρεσίας.

Αρκετά τους «ΑΓΑΠΗΣΕ» και τους «ΛΥΠΗΘΗΚΕ» στα λόγια.

Αύριο στα Δικαστήρια της Ευελπίδων 9:00΄ π.μ. στο ΚΤΙΡΙΟ 5, έχει την τελευταία της ευκαιρία να το ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.






http://simbasiouxoidaem.blogspot.com/