Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΤΕΣΣΕΡΑ (4) ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ


Αρχέλαος – Δόξα Λευκάδας


Δημ. Γαλάνης:
«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι»


Γιάννης Μαλτέσιος:

«Θα θέλαμε κοντά μας, στο πλευρό μας, τον έκτο μας συμπαίκτη που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο μπασκετικό κόσμο της Κατερίνης»

Το Σάββατο στις 3,00 μ.μ. στην Κατερίνη

Στις 3 μ.μ. θα αρχίσει ο αγώνας με τη Δόξα Λευκάδας που θα γίνει το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης.

Τον αγώνα που είναι και αυτός εξίσου δύσκολος, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου πρέπει οπωσδήποτε να τον κερδίσει, για να αυξηθούν έτσι οι ελπίδες για την παραμονή της στην Α2 εθνική κατηγορία, συμμετοχή για την οποία ο φίλαθλος κόσμος της Κατερίνης πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος. Βέβαια το δείχνει και με την ανελλιπή και ενθουσιώδη παρουσία του τα Σάββατα όταν γίνονται τα παιχνίδια στην πόλη μας. Ευχής έργο να διεξάγονται στο νέο κλειστό, αλλά …

Για την επικείμενη αναμέτρηση οι προπονήσεις και το θετικό κλίμα δείχνουν πάντως μια πίστη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για το παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης και ο καλαθοσφαιριστής Γιάννης Μαλτέσιος, στην επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου www.pierikosbc.gr δήλωσαν τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα η οποία έχει αρχές και έναν ηγέτη που την οδηγεί, τον Πέτα. Στην άκρη του πάγκου έναν προπονητή ο οποίος από την εποχή που ήταν στην Ολυμπιάδα χρησιμοποιεί πολύ έξυπνα τρικ και στις ομάδες του δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και ευχόμαστε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Γιάννης Μαλτέσιος – καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου: «Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δύσκολο, επικίνδυνο και μεγάλης σημασίας παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, τη Δόξα Λευκάδας. Προερχόμαστε από μια ήττα στην Αθήνα όπου για ακόμα μια φορά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά. Παρόλα αυτά η ομάδα μας παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανίζεται βελτιωμένη. Δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα για να βελτιώσουμε τα λάθη μας ώστε να μην τα ξαναπληρώσουμε. Έτσι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα Λευκάδας, όπου θα έρθει στην Κατερίνη για να χτυπήσει το ματς, όπως κάνει σε όλα τα παιχνίδια γιατί διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με αρκετούς καλούς και έμπειρους παίκτες, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά, χωρίς λάθη, να κυριαρχήσουμε σε όλους τους τομείς του αγώνα και μαζί με μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση μέσα στο "σπίτι μας" να πάρουμε αυτό που θέλουμε πολύ, τη νίκη, την οποία πιστεύω ότι θα πάρουμε. Εκτός από την τακτική και ότι αφορά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, θα θέλαμε κοντά μας, στο πλευρό μας, τον έκτο μας συμπαίκτη που δεν είναι άλλος από τον υπέροχο μπασκετικό κόσμο της Κατερίνης ο οποίος, όπως πάντα, θα μας δώσει το κίνητρο για να πάρουμε τους δύο πολύτιμους βαθμούς και για να κάνουμε όλοι μας καλές Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Ξέρω ότι θα είναι παρών όπως κάθε Σάββατο στην Κατερίνη άλλωστε...και με όλη μας την καρδιά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και ευχές για χαρούμενες γιορτές».

● Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Σταματόπουλος, Τζαφλέρης και Κοτσιμπός και κομισάριος ο κ. Γκανάτσιος.




Οι κάρτες διαρκείας για τους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου

Οι κάρτες διαρκείας για τους υπόλοιπους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου στο πρωτάθλημα 2011-2012, αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. του συλλόγου να διατίθενται στην τιμή των 35 €.

Το Σάββατο στην είσοδο του γυμναστηρίου θα γίνεται η διάθεση των καρτών με την παραπάνω τιμή που κρίνεται ελκυστική.




Η ΕΡΜΗΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ χορηγός του Πιερικού Αρχελάου

Και η επιχείρηση «ΕΡΜΗΣ» που δραστηριοποιείται στις κατανομές κοινοχρήστων και τη διαχείριση πολυκατοικιών είναι ανάμεσα στου φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.
Εδρεύει στην Κατερίνη, στην οδό 16ης Οκτωβρίου 33.





Οι ακαδημίες του Πιερικού Αρχελάου στον ΠΑΟΚ

Πριν λίγες μέρες οι αθλητές των ακαδημιών του Πιερικού Αρχελάου που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000 βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Λόγω του φιλικού χαρακτήρα των αγώνων δεν κρατήθηκε σκορ, αλλά και τα δύο παιχνίδια κρίθηκαν στο τέλος. Έτσι τους δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια ανταγωνιστικότητα και να είναι άκρως ανταγωνιστικοί, χωρίς να έχουν να ζηλέψουν τίποτε.
Μετά τους αγώνες οι μικροί αθλητές παρακολούθησαν στο «Παλατάκι» την προπόνηση της ανδρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, όπου είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να θαυμάσουν το γυμναστήριο, αλλά και να βγουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Συνοδοί τους ήταν οι προπονητές κ.κ. Σ. Γκαβοτάσιος και Ι. Δαμαλής οι οποίοι εκφράζουν και τις θερμές τους ευχαριστίες στους συναδέλφους τους, τόσο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, όσο και της ανδρικής ομάδας που η φιλοξενία τους ήταν άριστη.

ΦΩΤΟ:


 Από τη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ