Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Silicon Free: Τα φυσικά Χολιγουντιανά στήθη που κερδίζουν βραβείο συνολικής προσφοράς (video)

Silicon Free: Τα φυσικά Χολιγουντιανά στήθη που κερδίζουν βραβείο συνολικής  προσφοράς (Part 4/4)
Δεκάδες Χολυγουντιανές σταρ έχουν προτάξει τα στήθη τους για ένα καλύτερο αύριο. Ελάχιστες όμως αισθανθήκαμε ότι το έκαναν περισσότερο για εμάς, παρά για εκείνες. Γιατί, πέρα από
μεγάλα στήθη, διαθέτουν και μεγάλη καρδιά. Για το τρίτο μέρος ένα κλικ εδώ.

Η Jennifer Connelly και η Heather Graham αποτελούν από μόνες τους μια ξεχωριστή κατηγορία. Και οι δυο έχουν δείξει το στήθος τους άπειρες φορές, χωρίς αυτό να έχει επίπτωση στην καριέρα τους (τουλάχιστον στην περίπτωση της Jennifer Connelly που έχει τσιμπήσει και ένα Όσκαρ). Οι διαφορές τους με τις υπόλοιπες είναι πως το κάνουν με ξεχωριστή εξωστρέφεια, λες και είναι το πιο φυσικό πράγμα του κόσμου. Σαν να έχουν αποφασίσει ότι έχουν έρθει σε αυτή τη γη για να μας κάνουν χαρούμενους.

Δύσκολο να ξεχωρίσεις στιγμές, αν και στην περίπτωση της Heather οφείλουμε να αναφέρουμε την γυμνή εμφανισή της ως roller girl στο Boogie Nights και το ‘’μόνο η διεύσδυση του λείπει για να το αποκαλέσεις τσόντα’’ Killing me softly. Ενώ από την Jennifer κρατάμε το λεσβιακό (παρουσία διπλού dildo) στο Requiem for a dream, το πονηρό χαμογελό της στο Inventing the abbots και μια κλασική σκηνή σεξ από το Waking the dead.









Ποια στήθη λαχταράμε να δούμε H Elisa Cuthbert δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση το σουξέ της εποχής του 24, έχει μεγαλώσει λίγο, έχει παχύνει (επίσης λίγο) και έχει ξεπέσει ως 2ο όνομα σε sitcoms. Παρολαυτά, εμάς μας ενδιαφέρει η περιπτωσή της ακόμη. Ενώ, τώρα που τελειώνει το Entourage, έχουμε μια αγωνία παραπάνω για το τι θα συμβεί στην Emannuelle chriqui (διαβάστε εδώ) και, κυρίως, πότε θα κάνει την πρώτη της γυμνή σκηνή. Αυτή που με χαρά περιμένουμε από την Freida Pinto στο επερχόμενο Immortals. Όπως επίσης πολύ θα θέλαμε να ξαναδούμε και την Shannon Elizabeth, που μας εντυπωσίασε στο American Pie και που από τότε έχουμε χάσει παντελώς τα ίχνη της.



Ta μοντέλα που –παραδόξως- αγαπήσαμε
Το να προσπαθείς να κάνεις καριέρα στο modeling -σοβαρή καριέρα, όχι τις ξεπέτες που κάνουν οι δικές μας- διαθέτοντας μεγάλο στήθος, είναι σαν να προσπαθείς να γίνεις τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό διαθέτοντας ένα χέρι. Πολύ, πολύ δύσκολο. Οι παρακάτω όμως κυρίες, μια χαρά τα κατάφεραν. Συγκεκριμένα η Giselle , η πιο βαθύπλουτη σουπερμοντέλα στην ιστορία, η ανερχόμενη Brooklyn Decker (διαβάστε εδώ), η Lara Stone με το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια, η Sports Illustrated rookie of the year Kate Upton (διαβάστε εδώ) και, από τις παλιότερες, η Tyra Banks.




http://www.men24.gr/html/ent/783/ent.120783.asp