Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Στέλεχος της Ντόρας (;) εμπλέκεται στην υπεξαίρεση της Proton Bank


Όλα τυχαία και … φυσικά συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο.  Τυχαία   στο κόμμα της Ντόρας ως κορυφαίο στέλεχος προβάλλεται ο Τρύφων  Κολλίντζας,  τέως  διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, εκ των πρωταγωνιστών στην
υπόθεση της μαύρης τρύπας στην Proton Bank… 
Ο κ. Κολλίντζας παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους τον Αύγουστο του 2010.
Προ ημερών μάλιστα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την υπεξαίρεση, συνάντηση με αντιπροσωπεία της τρόικας είχαν ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και το στέλεχος του κόμματος Τρύφων Κολλίντζας, προκειμένου να ενημερώσουν για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη και υιοθετήθηκε από την Κ.Ο. των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών.
Μήπως η Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να πάρει θέση για την εμπλοκή του ονόματος του στελέχους της ΔΗ.ΣΥ; Εκτός αν πρόκειται για συνωνυμία, οπότε δεν την αφορά…
Σημείωση: Με την απόφαση της αρμόδιας Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, επιβάλλεται να παγώσουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, βασικού μετόχου της Proton Bank αλλά και επτά ακόμα προσώπων που έχουν περάσει από το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.
Πρόκειται για τέως εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Proton Bank όπως ο Αντώνης Αθανάσογλου, ο καθηγητής Τρύφων Κολλίντζας, ο Αθ. Παπασπηλίου, ο Δημ. Σαραμαντής, η Σμαράγδα Λιαρμακοπούλου, η Γραμματική Αρβανίτη και ο Διον. Μπιθάρης.