Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Παραδόθηκαν Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος

Του ΑΛΕΞΗ ΠΛΑΤΗ


Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έκανε την εμφάνισή του την Τρίτη (5/7) ο πρώην υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος και ήταν ανάμεσα στους τέσσερις καταζητούμενους της υπόθεσης «Koriopolis» με τα «στημένα»
παιχνίδια και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.




Ο Παπαδόπουλος, αφού απολογήθηκε στον ένατο τακτικό ανακριτή και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς εγγύηση, με περιοριστικούς όρους και υποχρεούται να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς και να μην αποχωρήσει από τη χώρα.

Με την παράδοση του Παπαδόπουλου πλέον απομένει η εμφάνιση των Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Παπακώστα - των οποίων οι δικηγόροι έχουν δηλώσει πως οι πελάτες τους θα παραδοθούν.
Παραδόθηκε και ο Νικολόπουλος
Στο μεταξύ, ημέρα... παραδόσεων ήταν η Τρίτη (5/7), αφού μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε άλλος ένας καταζητούμενος για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια.
Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ηλιούπολης Μιχάλη Νικολόπουλο, ο οποίος πήγε κατευθείαν στην Ευελπίδων, απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 30 χιλιάδων.
Πλέον, οι μόνοι που εξακολουθούν να μην έχουν παραδοθεί είναι ο Μάκης Ψωμιάδης και ο Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του ως το τέλος της εβδομάδας.




Αδεια εξόδου ζήτησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ζήτησε άρση απαγόρευσης εξόδου ο Αβραάμ
Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πέρασε το κατώφλι του Πλημμελειοδικείου Αθήνας, όπου και ζήτησε την άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η οποία και επεβλήθη στους 68 που εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια.
Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού έχει ζητήσει την άρση του περιοριστικού όρου απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, προκειμένου να ταξιδέψει με τον Ολυμπιακό στο Ζέεφελντ για την προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».
Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους, οι οποίοι μπορούν να παρουσιαστούν ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών οι ίδιοι ή διά των συνηγόρων τους ως και την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή αναμένονται και οι αποφάσεις.
Το ίδιο αίτημα κατέθεσε -επίσης αυτοπροσώπως- ο Κώστας Μενδρινός, προκειμένου να βρεθεί στην προετοιμασία του Άρη.
Την Πέμπτη αναμένεται να εμφανιστούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιώργος Μποροβήλος, που θα αιτηθούν το ίδιο.
Στο μεταξύ, μείωση της εγγυοδοσίας που του έχει επιβληθεί, ζήτησε ο πρόεδρος της Καβάλας Σταύρος Ψωμιάδης. Υπενθυμίζεται ότι η εγγυοδοσία του Ψωμιάδη ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ και στην υποθήκη ακινήτου ύψους 550.000 ευρώ.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128706573