Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Υπέγραψε ο Τσιρίλο


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ


Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τυπικά επέστρεψε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Το απόγευμα της Τρίτης (5/7) η ΠΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ιταλό στόπερ για έναν ακόμη χρόνο.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Bruno Cirillo υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα
ενσωματωθεί σήμερα το βράδυ στην προετοιμασία της ομάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικά είχε διαφανεί ότι ο 34χρονος στόπερ δεν θα συνέχιζε στον «δικέφαλο», καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρχε οικονομική διαφορά της τάξης των 50.000 ευρώ (σ.σ. 200.000 έδινε ο ΠΑΟΚ, 250.000 ζητούσε εκείνος).
Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια αναζήτησε άλλον κεντρικό αμυντικό τον οποίο τελικά δεν κατάφερε να βρει, ενώ ο ίδιος ο Τσιρίλο σε δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς δεν σταματούσε να τονίζει ότι περιμένει τους «ασπρόμαυρους» και να μιλά με πολύ θετικά σχόλια για την ομάδα.
Τελικά τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές άρχισαν να «φλερτάρουν» και πάλι, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την προσφορά του στα 225.000 ευρώ. Και κάπου εκεί τα βρήκαν. Μάλιστα ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ολλανδία απόψε το βράδυ.
Ενσωματώθηκε ο Σαλπιγγίδης
Στο μεταξύ, στο Ντούρβερτ της Ολλανδίας ενσωματώθηκε από την Τρίτη (5/7) ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, μειώνοντας τους απόντες για τον Λάζλο Μπόλονι.
Η άδεια του διεθνούς επιθετικού ολοκληρώθηκε και έτσι από σήμερα τίθεται στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και την προετοιμασία που πραγματοποιεί ο «δικέφαλος».
Πλέον, εκείνοι που λείπουν ώστε να συμπληρωθεί το «παζλ» είναι οι Βιτόλο, Κοντρέρας και ο Τσιρίλο ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα.
Σχετικά με τον Βίκτορ Βιτόλο, οι σημερινές πληροφορίες λένε ότι ο Ισπανός αμυντικός μέσος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι ξεκινάει με προορισμό την Ολλανδία και πλέον αναμένεται η άφιξή του. Κάτι που λογικά θα γίνει μέχρι την Πέμπτη (9/7) το πολύ.

Οσον αφορά τον Πάμπλο Κοντρέρας, όλα εξαρτώνται από την πορεία της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα. Ήδη ομάδα του 32χρονυο στόπερ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι (σ.. επί του Μεξικό) και εκτός απροόπτου θα περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, καθώς προκρίνονται τρεις ομάδες. Ετσι ο Μπόλονι και οι συνεργάτες του θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμη υπομονή προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους τον Κοντρέρας.
Ατομικό ο Γκαρσία
Στο μεταξύ, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής με έμφαση στο πρέσινγκ, στη διατήρηση της κατοχής της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από την άμυνα περιείχε η πρωινή προπόνηση της ομάδας στο Ντούρβερτ..
Ο Πάμπλο Γκαρσία ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο. Από `κει και πέρα, Έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησαν οι Βιεϊρίνια, Σακελλαρίου και Μωυσιάδης.
Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και πάλι στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128706765