Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Μυστική συνάντηση Πιλάβιου – Μπιτσαξή


Με δυο φρέντο και ένα τοστ τα είπαν, στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος όχι σε κάποιο γραφείο αλλά στο διακριτικό και sic περιβάλλον του Αθηναϊκού, του γνωστού καφέ στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας στο Νέο Ψυχικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του
 kentrinews.gr, πρώτος έφτασε ο κ. Πιλάβιος και έψαξε να βρει το τραπέζι που θα φιλοξενούσε την κουβέντα του με το ΓΓΑ. Πάντως οι απειλές που είχε δεχτεί πριν από λίγες ημέρες για τη ζωή του φαίνεται να επηρεάζουν ακόμη τον πρόεδρο της ΕΠΟ αφού κάποια στιγμή ακούστηκε να λέει στον κ. Μπιτσαξή: «Να μας σκοτώσουν να τελειώνουμε»!
Αναμφισβήτητα οι δύο άνδρες είπαν πολλά αφού μάλιστα σήμερα το πρωί στις 11 είχαν συνάντηση στη ΓΓΑ και με τον εκπρόσωπο της UEFA που είχε φτάσει στην Αθήνα. Όσο για τα περί… Αλτσχάιμερ που ακούστηκαν κάποια στιγμή από το στόμα του Π. Μπιτσαξή κανείς δεν μπόρεσε να μάθει ποιόν ή ποιούς αφορούσαν.
Το μόνο που τους ενόχλησε; Ο… ήλιος! Και τους ανάγκασε να μετακομίσουν τελικά σε άλλο τραπέζι και εκεί να απολαύσουν τους φρέντο τους αλλά και να… μοιραστούν ένα τοστ στα δύο!

http://www.kentrinews.gr/?p=20992