Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι πιρουέτες των… διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ


Ένας ένας και σαν καλά… στρατιωτάκια, 3 από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, που το προηγούμενο διάστημα είχαν χαλάσει τον τόπο με τις δήθεν διαφωνίες τους για την πολιτική που ακολουθεί το κόμμα τους για το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, δηλώνουν σήμερα την πίστη τους στην κυβέρνηση!Το τι σκαρφίζονται δε για
 να δικαιολογήσουν της …πιρουέτες τους δεν λέγεται. Ο  Π. Κουρουμπλής  που έχει γίνει «πρύτανης» στις δήθεν διαφωνίες είπε: «Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, όχι όμως και λευκή επιταγή» και πρόσθεσε: «Φίλοι όσοι εκπροσωπούν τη Βουλή, φίλτερη η κυβέρνηση, φιλτάτη όμως η πατρίδα και η κοινωνία». Πλάκα μας κάνει ο φίλτατος βουλευτής και φανατικός σήμερα υποστηρικτής της κυβερνητικής πολιτικής.
Πιο… ποιητικός ο Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος… χρησιμοποίησε τον Όμηρο για να δικαιολογήσει την κωλοτούμπα του.
«Ο δρόμος είναι δύσκολος, όμως υπάρχει Ιθάκη. Εμπιστεύομαι το Γιώργο Παπανδρέου και δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση», τόνισε χαρακτηριστικά, παρομοιάζοντας ως … Οδυσσέα τον Παπανδρέου. Για τους Κύκλωπες, τις Σκύλες και τις Χάρυβδες της κυβέρνησης ξέχασε να μας πει ο λαλίστατος κατά τα άλλα Βουδούρης, αλλά ευτυχώς ο λαός τους γνωρίζει…
Τέλος ο εκ Πειραιώς «επαναστάτης του γλυκού νερού» Δ. Λιντζέρης αφού ισχυρίστηκε ότι «η κυβέρνηση πέρασε κρίση πολιτικής απονομιμοποίησης», τόνισε ότι «άκρως απαραίτητο η νέα κυβέρνηση να λειτουργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και έκτακτης ανάγκης».
Τέλος επιτέθηκε σε όσους «λοιδόρησαν», όπως είπε, τους κ.κ. Φλωρίδη και Νασιώκα, κάνοντας λόγο για «πολιτικό κανιβαλισμό». Αποκάλεσε ανιστόρητους όσους επιχείρησαν να παραλληλίσουν όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Πέμπτη με την ιουλιανή αποστασία του 1965.
«Πρέπει το ήθος και οι πράξεις όσων κατέχουν δημόσια αξιώματα να είναι προς μίμηση και η στάση των δύο συνάδελφων τέτοια ήταν», πρόσθεσε.

http://www.kentrinews.gr/?p=20978