Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Βράδυ με διακοπές ρεύματος σε όλη την χώρα

Μεγαλώνει η ταλαιπωρία για τους καταναλωτές, καθώς η ΔΕΗ ανακοίνωσε ένα νέο, ευρύ πρόγραμμα περικοπών ηλεκτροδότησης σε όλη την χώρα για το αποψινό βράδυ, με την ταλαιπωρία να ξεκινά για τους περισσότερους πολίτες γύρω στις οχτώ.

Η απεργία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συνεχίζεται και εξαιτίας της, όπως
 ανακοίνωσε ο ΔΕΣΜΗΕ που διαχειρίζεται το σύστημα μεταφοράς, έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας εργοστάσια ισχύος 4.150 μεγαβάτ. Σαν να μην έφτανε αυτό, εκτός λειτουργίας είναι πλέον και δύο μονάδες της ΔΕΗ λόγω βλάβης.

Συνολικά, 20 σταθμοί δεν λειτουργούν και η ΔΕΗ κατήρτισε Πρόγραμμα (δείτε εδώ) για ωριαίες, εκ περιτροπής και κατά περιοχή περικοπές σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν ωριαίες περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής:
•    Στην Κρήτη από τις 20:30 έως τις 22:00 και
•    στη Ρόδο από 19:30 έως και 22:00.

“Με το προς υλοποίηση Πρόγραμμα των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης ορισμένων Γραμμών Μέσης Τάσης, η ΔΕΗ επιδιώκει να διευκολύνει τους καταναλωτές να προγραμματίσουν καλύτερα τις εργασίες τους και να συμβάλει στην ασφαλή λειτουργία του Ηλεκτρικού Συστήματος”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κ. Νίκο Φωτόπουλο, οι απεργίες θα συνεχιστούν τουλάχιστον μέχρι την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από τη Βουλή, η οποία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τις 30 Ιουνίου.

Δείτε εδώ
Διακοπές στην ηπειρωτική Ελλάδα
Διακοπές στην Κρήτη και τη Ρόδο

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=129481