Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Συν-Θέση Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης

 Το πρώτο ταξίδι της Συν-Θέση Προσομοίωση Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Κατερίνης ξεκίνησε πριν από 5 περίπου μήνες, όταν η πρόταση
μιας παρέας νέων απέσπασε με ευκολία την ενθουσιώδη υποστήριξη του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης. 


Μετά την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Κατερίνης προχωρήσαμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την προετοιμασία ενός τόσο απαιτητικού έργου, για να φτάσει στη σημερινή ημέρα που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! 3 ημέρες γεμάτου προγράμματος και κάθε στιγμή αναμφισβήτητα άξιζε τον όποιον κόπο! 


Συγχαρητήρια, αλλά και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους αυτούς τους νέους που συμμετείχαν στην προετοιμασία και την υλοποίηση αυτής της πρωτοποριακής δράσης. Προσωπικά, υποστηρίζοντας και παρακολουθώντας όλη την πορεία αυτών των μηνών έως το τελικό αποτέλεσμα, βγαίνω πιο σοφός και κυρίως πιο αισιόδοξος για το μέλλον του τόπου μας. Το είχα πραγματικά ανάγκη!


Ως Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης, αλλά και ως Ευθύμης, κάλεσα ήδη όλες τις πλευρές και κυρίως τους νέους συμπολίτες μας σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, ώστε, όχι μόνο η συγκεκριμένη δράση να γίνει θεσμός, αλλά και να γεννιούνται νέες ιδέες και προτάσεις, ενισχύοντας το ενδιαφέρον των νέων για τα κοινά και την έμπρακτη συμμετοχή τους σε αυτά.

Ευθύμιος Τσίρκος 
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης