Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: «Μια Φωνή και δύο Κιθάρες» ερμηνεύουν Μάνο Χατζιδάκι (Σήμερα στην Αστική Σχολή)

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ)
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017: «Μια Φωνή και δύο Κιθάρες» ερμηνεύουν Μάνο Χατζιδάκι

Αστική Σχολή – Σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου
Ώρα 19:30

Με «Μια Φωνή και δύο Κιθάρες», αγαπημένες μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι φέρνουν στη μουσική σκηνή των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ 2017», οι μουσικοί: Μαρία Στάθη, (τραγούδι) και Λευτέρης Κηπόπουλος, Δημήτρης Κορομπίλης (κιθάρες).
Το σύνολο έχει στο ενεργητικό του συμμετοχές σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ, με πιο πρόσφατη εμφάνιση την συναυλία στο αρχαιολογικό πάρκο των Λειβήθρων, στο πλαίσιο της Αυγουστιάτικης πανσέληνου.
Η μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στην Αστική Σχολή.
Επιμέλεια κειμένων: Ζάχος Κανταδόρος.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ


Μαρία Στάθη:

Είναι απόφοιτος του ιστορικού-αρχαιολογικού τμήματος  του ΑΠΘ. Πτυχιούχος της μονωδίας και μελοδραματικής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Είναι  διπλωματούχος πιάνου από  Δ.Ω. Κατερίνης. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος μουσικών επιστημών και τέχνης του πανεπιστημίου Μακεδονίας με  κατεύθυνση μονωδίας . Συμμετείχε σε παραστάσεις ως  μέλος και σολίστ της χορωδίας της όπερας Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε μέλος της χορωδίας "Μακεδονία"  με διευθυντή τον Αντ. Κοντογεωργίου. Είναι διορισμένη φιλόλογος με δεύτερη ειδικότητα της μουσικού. Εργάζεται με απόσπαση στο ΚΠΕ Αν. Ολύμπου.

Δημήτρης Κορομπίλης:
Είναι απόφοιτος του Εθνικού  Ωδείου Αθήνας, παίρνοντας το δίπλωμα του με άριστα από την τάξη της Ειρήνης Κώνστα. Παράλληλα συμμετείχε σε πολλά σεμινάρια με τους Ε. Μπουντούνη, Ε. Ασημακόπουλο, Λίζα Ζώη, Ν. Παναγιωτίδη (baroque μουσική), και σε master classes με τον R. Dyens και H. Kappel. Υπήρξε μέλος του κιθαριστικού συνόλου 100 Guitars και το 2004 υπό τη διεύθυνση του Ε. Μπουντούνη συμμετείχε σε συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών. Έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα. Διδάσκει στο ωδείο Σύγχρονη Μουσική Εκπαίδευση στην Κατερίνη.

Λευτέρης Κηπόπουλος:
Υπηρέτησε ως δάσκαλος στην Α/θμια εκπαίδευση. Παράλληλα ως πτυχιούχος κλασσικής κιθάρας εργάσθηκε επί σειρά ετών ως καθηγητής κλασικής κιθάρας στο Δημοτικό Ωδείο Κατερίνης. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια κλασικής κιθάρας και παρακολούθησε μαθήματα με τους Κ. Κοτσιώλη, Leo Brower, Θάνο Μήτσαλα. Έχει λάβει μέρος σε συναυλίες και ρεσιτάλ στην Κατερίνη. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός.