Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από ξενοδοχειακή επιχείρηση στη Χαλκιδική που έχει σταματήσει να λειτουργεί την τελευταία δεκαετία

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ατόμων

Αφαίρεσαν διαδοχικά έπιπλα, εξοπλισμό κ.α., η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 70.000 ευρώ
Στις οικίες τους εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων
Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σιθωνίας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση κλοπής από ξενοδοχειακή επιχείρηση σε περιοχή της Σιθωνίας Χαλκιδικής, που έχει σταματήσει να λειτουργεί την τελευταία δεκαετία .
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών αδερφών, ηλικίας 57 και 55 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, από το 2014 έως και το τελευταίο διάστημα, αφαίρεσαν διαδοχικά από τους χώρους της επιχείρησης, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, είδη υγιεινής και διακόσμησης, σκεύη και διάφορα άλλα αντικείμενα, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 70.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους σε περιοχή της Χαλκιδικής, εντοπίσθηκε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, τα οποία διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν αφού τα προσάρμοζαν και τα μετέτρεπαν με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν τις δικές τους ανάγκες και να μην εντοπίζονται.
Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.