Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017 – Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν.Πιερίας: Ζωγραφικές δημιουργίες της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου στην Αστική Σχολή

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ)
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2017 – Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν.Πιερίας: Ζωγραφικές δημιουργίες της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου στην Αστική Σχολή

Εγκαίνια έκθεσης
Τρίτη 21 Νοεμβρίου & ώρα 17:00


Ζωγραφικές δημιουργίες της Αλίκης Καμπερίδου-Πουρσανίδου, θα φιλοξενούνται στην Αστική Σχολή, το χρονικό διάστημα 21 έως 28 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των Αικατερινείων. Η δημιουργός, η οποία γεννήθηκε στον Αρωνά Πιερίας, μιλώντας για την καλλιτεχνική της διαδρομή επισημαίνει:

«Από μικρή είχα το σαράκι για την τέχνη και τον σχεδιασμό και γι' αυτό σπούδασα στη σχολή Δομικών Έργων. Η ανάγκη μου όμως για ακόμα περισσότερη δημιουργία με οδήγησε στην σχολή Χελιδώνη στη Θεσσαλονίκη, όπου διδάχτηκα και την τέχνη του βιτρώ. Έκτοτε έχω φιλοτεχνήσει πάρα πολλά έργα που κοσμούν σπίτια στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη. Έχω φοιτήσει επίσης σε σχολή αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικού χώρου […].Η καλλιτεχνική μου φλέβα δεν είχε κορεστεί με αποτέλεσμα να ασχοληθώ τα τελευταία 10 χρόνια με τη ζωγραφική».

Την έκθεση διοργανώνει ο Σύλλογος Εικαστικών Καλλιτεχνών Ν.Πιερίας, ενώ τα εγκαίνια είναι προγραμματισμένα, για την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρα 17:00.

Ώρες λειτουργίας 10:00 π.μ. έως 13:00
& 17:00 έως 20:00.