Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΠΕΛΕΚΑΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ

Ο σύλλογος μας " Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα " απαιτούμε στα ερωτήματα  μας σοβαρές  απαντήσεις  κάναμε  αίτημα προς τον Δήμο Κατερίνης και το Δημοτικό Συμβούλιο  να οριστεί  μέρα  συζήτησης με θέμα:

« ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ  ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ  ΚΑΙ  ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟΝ  ΠΕΛΕΚΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ».

Κατερίνη 24/04/2017
Προς: Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
του Δήμου Κατερίνης                                                           

Αίτημα του Συλλόγου : " Πρωτοβουλία για τον Πέλεκα "

Σύμφωνα με το άρθρο 215 του Ν. 3463/ 2006 και με το δικαίωμα που μας δίνει η συγκεκριμένη νομοθεσία, ζητούμε ως δημότες και κάτοικοι του οικείου Δήμου να ορισθεί θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, σχετικά με κάθε έργο που διεξάγεται αυτή την στιγμή και θα διεξαχθεί στο μέλλον στην περιοχή του Πέλεκα (Λεύκου ποταμού).
Ζητούμε, να ενημερωθούμε από τον Δήμαρχο και από το Δημοτικό Συμβούλιο για την φύση και τη διεκπεραίωση των εργασιών στην περιοχή αυτή την στιγμή, όπως και για τον αν παρακολουθούνται και επιβλέπονται οι εργασίες που γίνονται στην κοίτη του ποταμού σύμφωνα με την επιστήμη και την Τεχνική, μιας και εμείς που ζούμε στην περιοχή αγωνιούμε για τις ζωές μας.
Επιπλέον, ζητούμε να ενημερωθούμε για το έργο που εκτελείται αυτή την στιγμή και σύμφωνα με ποια μελέτη διεξάγεται.

ΥΓ. Ακολουθούν υπογραφές  συμπολιτών μας     
Καλούμε όλους  τους συμπολίτες μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  που θα οριστεί, να παρευρίσκονται στο Δημαρχείο