Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από αυτήν την Πέμπτη 27/4/17 - 3/5/17

ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.)

THE BOSS BABY 

Ώρα προβολής: 18.00

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός (σε ένα ταξί… φορώντας κοστούμι), ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό, με γλώσσα που πάει ροδάνι και τον χαρτοφύλακά του στο χέρι, θα ήταν μπελάς – εξάλλου, δεν περισσεύει αγάπη, σωστά;
Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο – και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.


FAST & FURIOUS 8 ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

Συνεχίζει για 3η και τελευταία εβδομάδα προβολής

Ώρες προβολών: 19.00 και 21.30


Σκηνοθεσία:    Φ. ΓΚΑΡΙ ΓΚΡΕΪ
Σενάριο:          ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ & ΓΚΑΡΙ ΣΚΟΤ ΤΟΜΣΟΝ
Ηθοποιοί:        ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΕΛΕΝ ΜΙΡΕΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΑΪΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ (Βιν Ντίζελ) και της Λέτι (Μισέλ Ροντρίγκεζ) και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν (Πολ Γουόκερ) και της Μία (Τζορντάνα Μπρούστερ), προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ (Σαρλίζ Θερόν), μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα, η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα (με επικεφαλής τον Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία) μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Επίσημο site: http://www.fastandfurious.com/

Οι πιστοί fans των ταινιών, θα μείνουν ευχαριστημένοι και με το παραπάνω

η παρέα είχε λίγο ηρεμήσει, αλλά μια αιθέρια ύπαρξη (η Charlize Theron, ποια άλλη;) δελεάζει τον Dom (Vin Diesel) πίσω στον κόσμο του εγκλήματος και η προδοσία προς την "οικογένεια" είναι αναπόφευκτη. Τι έκανες Dominic Toretto;!;!;
Ο Hobbs (Johnson) καταλήγει στη φυλακή και εκεί θα αναμετρηθεί πάνω σε μια αναμπουμπούλα με τον παλιό γνώριμο Deckard Shaw (Jason Statham), αλλά το παιχνίδι είναι στημένο και κάπου εκεί εμφανίζεται ο Mr Nobody (Kurt Russell), να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να επαναφέρει τους ευέξαπτους πρωταγωνιστές στην τάξη.

Έτσι όλη η γνωστή παρέα θα ταξιδέψει από τις ακτές της Κούβας, στους δρόμους της Νέας Υόρκης και από εκεί στον Αρκτικό Κύκλο και προς την παγωμένη Θάλασσα του Μπάρεντς για να εμποδίσει την αναρχική hacker (τη Charlize Theron ντε) από το να σπείρει το χάος στον κόσμο, αλλά και για να φέρει πίσω στα αγκαλιά της οικογένειας τον ατακτούλη Dom, που δεν μας τα λέει καλά.

Στο πλευρό των Diesel, Johnson, Russell, Statham και Theron θα εμφανιστεί φυσικά η οικογένεια, ήτοι η Michelle Rodriguez, ο Tyrese Gibson και η Jordana Brewster, αλλά  θα κάνει και μια αινιγματική εμφάνιση η αειθαλής Helen Mirren, και ο γιος του Clint Eastwood, Scott.



Ο Δρόμος της Διαφυγής

Un Sac des Billes

Ώρες προβολών: 20.00 και 22.00



Η Οδύσσεια δυο εβραίων αγοριών που χωρίζονται από την οικογένειά τους εξαιτίας των ναζιστικών διώξεων, σε μια ταινία με εξαιρετική ανασύσταση εποχής και αφήγηση.



Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Ντιγκέ με τους: Πατρίκ Μπριέλ, Έλσα Ζιλμπερστάιν, Ντοριάν Λε Κλεκ, Μπατίστ Φλεριάλ

Η ανασύσταση εποχής –από τους παριζιάνικους δρόμους της δεκαετίας του 1940, έως τα ρούχα, τα ρετρό αυτοκίνητα ακόμη και τις συνήθειες των ανθρώπων– είναι εξαιρετική.



Ο Μορίς και ο Ζοζέφ, δύο νεαρά αδέλφια εβραϊκής καταγωγής, βρίσκονται μόνοι τους απέναντι στους θανάσιμους κινδύνους που εγκυμονεί το πολεμικό κλίμα στην υπό γερμανική κατοχή Γαλλία. Θα επιδείξουν απίστευτο θάρρος, κουράγιο και εφευρετικότητα, ώστε να αποδράσουν από τη ναζιστική εισβολή και να προσπαθήσουν να επανενωθούν με την οικογένεια τους.

To έτος είναι 1941 και το Παρίσι βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή. Η ειρηνική διαβίωση των πολιτών γίνεται ολοένα και πιο επισφαλής, πόσο μάλλον όταν έχουν εβραϊκή καταγωγή. Το τελευταίο αυτό στοιχείο είναι και ο λόγος για τον οποίο δύο νεαρά αδέλφια, ο Μορίς και ο Ζοζέφ Ζοφό, παίρνουν μία αφάνταστα σκληρή –για την ηλικία τους- εντολή από τον πατέρα τους: θα πρέπει να ταξιδέψουν ολομόναχοι, προς την Ελεύθερη Ζώνη, για να ανταμώσουν με τα μεγαλύτερα αδέλφια τους. Η διαδρομή των δύο νεαρών αγοριών θα αποδειχτεί ακόμα δυσκολότερη απ’ ό,τι ακούγεται. Θα χρησιμοποιήσουν το τρένο, θα περπατήσουν άπειρα χιλιόμετρα και θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταστάσεις όπου ο θάνατος μοιάζει βέβαιος. Δε θα λυγίσουν, όμως, ποτέ, γιατί στο μυαλό τους υπάρχει μόνο μία αποστολή: να σμίξουν το γρηγορότερο με την οικογένειά τους.

Ο ένας εκ των προαναφερθέντων αδελφών, ο Ζοζέφ Ζοφό, κατέγραψε το εκπληκτικό βιωματικό του ταξίδι, σε ένα βιβλίο με τίτλο «A Bag of Marbles» (σ.σ. Ένας Σάκος με Μπίλιες, αναφερόμενος στο τελευταίο παιχνίδι με τον αδελφό του, λίγο πριν ξεκινήσουν το οδοιπορικό τους). Το βιβλίο κυκλοφόρησε το 1973, ενώ δύο χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη Ζακ Ντουαγιόν. Το 2017, «Ο Δρόμος της Διαφύγης» ξαναβρίσκει τον κινηματογραφικό της δρόμο, αυτή τη φορά δια χειρός Κριστιάν Ντιγκέ και με τον Ζοζέφ Ζοφό σε πιο ενεργό ρόλο, αυτόν του σύμβουλου παραγωγής.

«Είχαμε μία εξαιρετικά εποικοδομητική συνάντηση με τον παραγωγό Ζαν-Σαρλ Λεβί, ο οποίος μου σύστησε τον Νικολά Ντιβάλ της Quad Films. Ενθουσιάστηκαν αμέσως με το πρότζεκτ. Μετά την ταινία του Ντουαγιόν, 40 χρόνια πριν, ήθελα να διηγηθώ την πραγματική μου ιστορία, και νομίζω πως ο Κριστιάν Ντιγκέ έχει υπογράψει σκηνοθετικά εικόνες μεγάλης αυθεντικότητας», λέει ο ίδιος ο Ζοφό. Ο Ντιγκέ, σκηνοθέτης επιτυχιών όπως το «Jappeloup: Η Ψυχή του Πρωταθλητή», αλλά και της βραβευμένης με Έμμυ μίνι-σειράς, «Hitler: The Rise of Evil», συμφώνησε αμέσως με τον συγγραφέα: «Μου έδειξε την ταινία του, Jappeloup, που μου άρεσε πολύ, ενώ μετά είδα και τη μίνι-σειρά για τον Χίτλερ. Δε φτιάχνεις τυχαία μία ταινία με αυτό το θέμα. Ξεκάθαρα, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να σκηνοθετήσει την ταινία.»

Δεν πρόκειται, όμως, για μία ταινία που αφορά μόνο και μόνο στο παρελθόν. Όπως λέει και ο Ζοφό: «Σήμερα, λόγω της τρομοκρατίας και των πολέμων, χιλιάδες παιδιά αναγκάζονται να φυγαδευτούν, όπως τότε, παρατημένα στους δρόμους για να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Θέλω να πιστεύω πως η ταινία αυτή θα μας αναγκάσει να αναλογιστούμε τη μοίρα τους».






Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω: