Τρίτη 25 Απριλίου 2017

"Κοιτάμε παρακάτω" - Το μήνυμα του Αιγινιακού ενόψει της επόμενης ημέρας

Το μήνυμα του Αιγινιακού ενόψει της επόμενης ημέρας. Συμπλήρωσε κάρτες ο Ζγκούρη
Η ήττα του Αιγινιακού από τα Τρίκαλα με 5-0, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, ανήκει ήδη στο παρελθόν για την ομάδα της Βορείου Πιερίας. Κάτι τέτοιο τόνισε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Βλάχος, ενώ το επανέλαβε στους παίκτες του και κατά την διάρκεια της επιστροφής της ομάδας στην βάση της.  Όπως  χαρακτηριστικά υποστήριξε ο 43χρονος προπονητής, θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα ώστε να μην «ανοίξει» τόσο το σκορ, όμως από την στιγμή που τα άλλα αποτελέσματα κύλησαν φυσιολογικά, τότε η ήττα από τα φορμαρισμένα Τρίκαλα είναι σαν… να μην συνέβη ποτέ.
Το μοναδικό, ουσιαστικά, πρόβλημα που προέκυψε από την αναμέτρηση της Κυριακής (23/04), ήταν το γεγονός πως ο Ρόντιον Ζγκούρη συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να χάνει τα δύο από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της ομάδας του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, ο 29χρονος μέσος θα εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής με Παναιγιάλειο (εντός) και της 31ης αγωνιστικής με Αγροτικό Αστέρα (εντός), κάτι που σημαίνει πως υπολογίζεται κανονικά για τα επόμενα δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Χανιά (εντός) και Καλλιθέα (εκτός).
Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Δευτέρας (24/04) περιλάμβανε χαλάρωμα και αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Την Τρίτη (25/04), ο Γιάννης Βλάχος έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.