Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

« Ο Αδωνης Γεωργιάδης επιβεβαίωσε την ΑΓΟΡΑ : «Πήραμε εντολή από τον Σοιμπλε και καταψηφίσαμε το βοήθημα στους Συνταξιούχους» (βίντεο)

Σάλος και στην Γερμανία από την αποκάλυψη της «Αγοράς»: Σκληρές δηλώσεις κατά Σόιμπλε για τις εντολές σε Μητσοτάκη!

Ρίξινγκερ: Αποκρουστικό το πως αναμιγνύεστε κύριε Σόιμπλε στις υποθέσεις του ελληνικού κοινοβουλίου!!

«Ήταν η γερμανική κυβέρνηση, η οποία εξεβίασε τη δημοκρατικά εκλεγμένη αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας. Τώρα ο κ. Σόιμπλε απειλεί και πάλι τη δημοκρατικά εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση. Στην Ευρώπη της ανταγωνιστικότητας είναι προτιμότερο να παγώνουν και να πεινάνε τα Χριστούγεννα 1,6 εκατομμύρια συνταξιούχοι στην Ελλάδα, παρά να το επιτρέψει ο κύριος Σόιμπλε ένα εφάπαξ δώρο των Χριστουγέννων περίπου 380 ευρώ. Αυτό είναι το αντίθετο της Ευρώπης της αλληλεγγύης!

Είναι κυνικό και περιφρονητικό προς τον άνθρωπο. Είναι αποκρουστικό το πως αναμιγνύεστε κύριε Σόιμπλε στις υποθέσεις του εκλεγμένου ελληνικού κοινοβουλίου», είπε συμπρόεδρος του κόμματος της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη του πέμπτου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Αριστεράς αναφερόμενος στην Ελλάδα.

Ο Μπερντ Ρίξινγκερ είπε επίσης μεταξύ άλλων: «Η δημοκρατία στην Ευρώπη βρίσκεται σε κρίση διότι ο νεοφιλελεύθερος καπιταλισμός καταστρέφει την κοινωνική βάση της δημοκρατίας. Ως ευρωπαϊκή αριστερά θέλουμε να συνδεθούμε με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να αντιπαρατεθούν με το νεοφιλελευθερισμό και να αγωνισθούν για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της ειρήνης». Και τόνισε ότι «η αριστερά υποτίμησε τον κίνδυνο, ο οποίος προέρχεται από τις κρίσεις του καπιταλισμού τις δεκαετίες του ΄30 και του ΄20 και έμαθε από αυτό το λάθος».

Σήμερα ο αντιπρόδρος της ΝΔ επιβεβαίωσε την ΑΓΟΡΑ