Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Άλλη μία θετική εμφάνιση για τον ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟ, που μεγαλουργεί στα χέρια του κ. Στέργιου Αστερίου

Το νέο στοιχείο  που προέκυψε από τη χθεσινή 3η αγωνιστική του 3ου γύρου του πρωταθλήματος ακαδημιών ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο γήπεδο της Μελίκης με τη συμμετοχή των άλλων τριών ομάδων του ομίλου(Μελίκη,Τηλέμαχοι &Αστέρας Αλεξάνδρειας), είναι ότι για πρώτη φορά
χρησιμοποιήθηκαν στην ίδια ομάδα ταυτοχρόνως τέσσερα κορίτσια, κάτι που είναι πρωτόγνωρο και  αρκετά σπάνιο φαινόμενο στα Ελληνικά γήπεδα. Ήδη τα κορίτσια είναι πλέον πέντε, μετά και τις τελευταίες δύο προσθήκες, ενώ είναι σε αναμονή κι άλλες.
Για άλλη μία φορά πρωτοπόρος ο ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ, ενώ συνεχώς γίνεται δέκτης νέων μικρών αθλητών που ενσωματώνονται στην ομάδα.
Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται εξάλλου η συνέχεια και το μέλλον της, το οποίο φαντάζει να  είναι εξίσου συναρπαστικό, όπως σχεδόν όλη η έως στιγμής πορεία της ομάδος.
Ο βασικός υπαίτιος της αξιοθαύμαστης πορείας του ΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ. Ο κ. Στέργιος Αστερίου....

Ο οποίος "χτίζει" κυριολεκτικά από το μηδέν μία αναπτυσσόμενη πια, ποδοσφαιρική ακαδημία.
Μια ομάδα που γεμίζει χαρά και περηφάνια για τον τρόπο που εργάζεται και δυναμώνει, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά με τα γήπεδα και με την νοοτροπία κάποιων.
Οι σπάνιες γνώσεις  του,η εργατικότητα, η μεθοδικότητα, η επιμονή, η υπομονή του, η πολύ υψηλού επιπέδου επιστημονική του  κατάρτιση, συνδυαζόμενα με την αμέριστη βοήθεια των γονιών των μικρών αθλητών, συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί μία ακαδημία πρότυπο,  που μέρα  με τη ημέρα καταξιώνεται στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής πιάτσας και κερδίζει πολλούς υποστηρικτές.