Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πάρτι 1 εκατομμυρίου ευρώ στη Χαλκιδική - Γιατί η αστυνομία διέκοψε συναυλία του Ρέμου

Εκλεκτά ονόματα από τη λίστα με τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ και περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι. Και μια επεισοδιακή διακοπή συναυλίας (Vid)
Καυτό κουτσομπολιό της βραδιάς, το κόστος της εκδήλωσης, που λέγεται πως έφτασε το 1 εκατ. ευρώ, με τους μύστες να λένε ότι πίσω από την επιμέλειά της ήταν η ίδια εταιρεία που διοργάνωσε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι. Αλλωστε ήταν από καιρό γνωστό ότι οι υπεύθυνοι του πολυτελούς ξενοδοχείου, που φιλοδοξεί να αποτελέσει κόμβο για τους Ρώσους τουρίστες στην Ελλάδα, σκόπευαν να δώσουν με εντυπωσιακό τρόπο το «στίγμα» του.
Καλεσμένοι για τα εγκαίνια του Pomegranate wellness spa hotel, στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής ήταν μερικοί από τους πλουσιότερους Ρώσους, γνωστοί επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι της σόουμπιζ.
Το πανάκριβο σόου που οργανώθηκε έφτασε στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ λέγεται ότι πίσω από την επιμέλειά του ήταν η ίδια εταιρεία που διοργάνωσε την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του Σότσι, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους». Από τα στοιχεία που εντυπωσίασαν ήταν η διακόσμηση με εκατοντάδες λευκά τριαντάφυλλα και μοβ ορτανσίες και ήταν λογικό, μια και κόστισαν 200.000 ευρώ!
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Κάμο Αβαγκουμιάν, Σαμβέλ Καραπετιάν και Αρσέν Κανόκοφ, που είναι στους 100 πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσίας, αλλά απέφυγαν τα φλας, σε αντίθεση με τον πιο εξωστρεφή Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε δίπλα του τον υπουργό Πολιτισμού της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι. Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα, το παρών στη βραδιά έδωσε και Ρώσος δισεκατομμυριούχος, που συγκαταλέγεται στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους της χώρας, το όνομα του οποίου κρατήθηκε ως επτασφράγιστο μυστικό από το ξενοδοχείο.
Το σόου περιελάμβανε 130 καλλιτέχνες μουσικό, χορευτικό πρόγραμμα, μάγους, επιδείξεις γυμναστικής, σόου με λέιζερ και γκουρμέ δείπνο τεσσάρων πιάτων και τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου την οποία, όπως είναι ήδη γνωστό, σταμάτησε η αστυνομία έπειτα από καταγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας.
Δείτε το βίντεο από το τέλος της συναυλίας μετά από την επέμβαση της αστυνομίας:

Με πληροφορίες από: "Έθνος"
Πηγή βίντεο: Εφημερίδα "Βόρεια"

http://news247.gr/