Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπή, λαθρεμπορία σε Αιγίνιο και Βέροια

Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στο Αιγίνιο Πιερίας
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων περισσότερα από 260 γραμμάρια ακατέργαστης
κάνναβης
Συνελήφθη, στις 09.04.2014 το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ύψος Αιγινίου Πιερίας), εντοπίστηκε το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο προαναφερόμενος και σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 260 γραμμαρίων.
Κατόπιν, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 22χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα με μίγμα τριμμάτων ακατέργαστης κάνναβης και καπνού.
Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 39 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.



Συνελήφθη 52χρονος ημεδαπός στην Βέροια Ημαθίας για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη, στις 09.04.2014 το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ένας ημεδαπός ηλικίας 52 ετών, για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Ειδικότερα, στην Βέροια Ημαθίας, αρχικά ο 52χρονος πρωινές ώρες χθες, αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο μίας 39χρονης ημεδαπής αξίας 800 Ευρώ.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και σε έρευνα της οικίας του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • 8 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών, άνευ ιατρικής συνταγής και
  • 2 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βέροιας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.