Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΧΑΙΚΑΛΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙKΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Γνωρίζουμε καλά όσοι και όσες αποφασίσαμε να ασχοληθούμε αυτήν την εποχή με την τοπική αυτοδιοίκηση ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει,ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει πάψει να είναι ο χώρος των μεγαλόστομων διακηρύξεων,του λαϊκισμού και των προσωπικών
επιλογών.
'Ότι οι πράξεις , οι παραλείψεις μας και γενικά όλες οι κινήσεις μας παρακολουθούνται αδιάκοπα και ελέγχονται αυστηρότατα.Εκ των πραγμάτων επομένως η ιδιοτέλεια αποκλείεται και εκείνο που πρέπει να υπάρχει είναι η διάθεση της προσφοράς.
Με την θέλησή μας συμμετέχουμε, κανείς δεν μας υποχρεώνει και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε σήμερα γνωρίζει πολύ καλά πότε προσβάλουμε την νοημοσύνη του και πότε το σεβόμαστε. Επομένως ποιόν μπορούμε να πείσουμε όταν κάνουμε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και μοιράζουμε αξιώματα ερήμην των δημοτών των οποίων την ψήφο ζητάμε στις δημοτικές εκλογές, ότι πρωταρχικός μας σκοπός είναι η ενότητα του Δήμου μας και η διάθεσή μας για προσφορά. 'Ας μην κοροϊδευόμαστε. 
Αυτά που αυτές τις ημέρες βλέπουμε να διαδραματίζονται με τους δύο συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους Δημήτρη και Ξανθούλα και γράφονται στο facebook θεωρώ ότι είναι απαράδεκτα και διαψεύδουν στην πράξη τον ισχυρισμό μας ότι κατεβαίνουμε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι από αίσθημα προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας.
Για αυτό, παρακαλώ τους αγαπητούς συναδέλφους αν όλα αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι ψέμματα να τα διαψεύσουν.
Όσα λέγονται και γράφονται δεν τιμούν κανένα μας και πολύ περισσότερο τους ίδιους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με την πολιτική μας παρουσία θα κριθούμε και οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν και θα επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους στον Δήμο τους όχι από τα λόγια αλλά από το ήθος την σοβαρότητα και την ειλικρίνειά μας. 
Ζητώ συγνώμη αν κούρασα. 

ΧΑΙΚΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΑΓΔΑΡΗ.