Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Τον Μαρσέλο Πέντα «κλείνει» ο Αιγινιακός!

Σε ρυθμούς… τανγκό θα κινείται ο Αιγινιακός, που είναι θέμα… ωρών να ανακοινώσει επίσημα την έλευση του «μαέστρου», Μαρσέλο Πέντα, αφού
υπάρχει προφορική συμφωνία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com. Ο χρηματοδότης των κυανόλευκων, Γιάννης Νιώπας, έβαλε ξανά… βαθιά το χέρι στην τσέπη, κάνοντας το μεγάλο «κόλπο». Ο 28χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός κατέθεσε για μια τριετία (2009-2012) τα διαπιστευτήριά του στην κατηγορία με τη φανέλα του «γείτονα» Πιερικού (συνολικά 70 εμφανίσεις και 4 γκολ), πέρυσι έπαιξε στην Κύπρο με τον Εθνικό Άχνας και παλιότερα στην πατρίδα του με Νιούελς Ολντ Μπόις, Τίρο Φεντεράλ και Τσακαρίτα.

Ο Πέντα ανεβάζει ποιοτικά επίπεδο την ομάδα της Πιερίας, ενώ θα σμίξει με πολλούς παλιούς γνώριμους (Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου κ.α.), όπως φυσικά και τον προπονητή, Γιώργο Χατζάρα, που ενθουσιάστηκε με αυτή την προσθήκη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποσύρεται το ενδιαφέρον για τον Νίκο Πουρτουλίδη (λόγω παρόμοιας θέσης), ενώ διαψεύστηκε το ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό φορ, Πάτρικ Ογκουνσότο. Μέσα στην εβδομάδα εξελίξεις αναμένονται για τον Αιγινιακό με τον επιθετικό από την Ονδούρα (θα έρθει και άλλος φορ), ενώ στο προσκήνιο είναι και ο έμπειρος στόπερ της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Σαμαράς.

Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ


mikriliga.com