Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου με την Αναγέννηση Λιτοχώρου

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος....ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ
 Με τα τμήματα 2003-4 και 2005-6

Σέβη Αβουρδιάδου:
«Στις ακαδημίες μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου  νιώθουμε ότι
ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβριο»

Την ευγενική φιλοξενία στο Λιτόχωρο από την τοπική Αναγέννηση ανταπέδωσαν τα τμήματα αγοριών 2003-4 και 2005-6 της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Το περασμένο Σάββατο αγωνίσθηκαν στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, και οι μικροί αθλητές και των δύο ομάδων έδειξαν, σε σχέση με τη συνάντησή τους στις 2 Απριλίου στο Λιτόχωρο, εξαιρετική βελτίωση.
Τέλος, η Σέβη Αβουρδιάδου, υπεύθυνη των τμημάτων που πήραν μέρος στους παραπάνω αγώνες, δήλωσε: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένη από την απόδοση των μικρών μας αθλητών κατά τη διάρκεια της φετινής μπασκετικής σεζόν. Τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς, δεν έχαναν προπόνηση και αυτό φάνηκε στο πόσο πολύ βελτιώθηκαν και δέθηκαν σαν τμήματα. Η συνεργασία με το υπόλοιπο προπονητικό team, αλλά και με τη διοίκηση, ήταν άριστη. Στις ακαδημίες μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου  νιώθουμε ότι ανήκουμε σε μια μεγάλη οικογένεια και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβριο».