Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Δίου στην Αθήνα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τριήμερη επίσκεψη των Ε΄και ΣΤ΄τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Δίου στην Αθήνα. Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Μπόζογλου Δημήτριος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς κ.κ Στογιάννου Νικόλαο και Μακρή Ευαγγελία καθώς και όλους τους γονείς και μαθητές για την άψογη στάση συνεργασία και υπευθυνότητα που επέδειξαν ώστε να ολοκληρωθεί με ασφάλεια το ταξίδι και να επιτευχθούν οι διδακτικοί στόχοι που ετέθησαν. 


Οι μαθητές κατά την πρώτη μέρα της είχαν την ευκαιρία να δουν τους χώρους του Ελληνικού Κοινοβουλίου το μουσείο, τον χώρο της ολομέλειας και να συνομιλήσουν στην συνέχεια με τον βουλευτή και ολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα.



Την επομένη Πέμπτη 6-6-13 τους περίμενε κι άλλη μεγάλη έκπληξη καθώς ο Πρόεδρος του Μουσείου της Ακρόπολης καθηγητής Δημήτριος Παντερμανλής

υποδέχθηκε ο ίδιος μαθητές και γονείς του ιστορικού Δίου και επιμελήθηκε την ξενάγησή τους στο χώρο και τον ιερό βράχο κατά ιδανικό τρόπο.
Καλλιμάρμαρο, ΑττικόΠάρκο 





και όλες οι υπόλοιπες επισκέψεις ολοκλήρωσαν την πρωτόγνωρη εμπειρία των μαθητών που ενθουσιασμένοι κι αυτοί με τη σειρά τους ευχαρίστησαν τους δασκάλους τους αφιερώνοντάς τους τραγούδια στο λεωφορείο αφού είχε ήδη προηγηθεί επίδειξη των χορευτικών δυνατοτήτων τους σε γνωστή μουσικοταβέρνα την προηγούμενη βραδιά…….