Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Πιερικός Αρχέλαος - ΜΕΝΤ

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Πιερικός Αρχέλαος - ΜΕΝΤ
Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις  5,00 μμ

  Με τη ισόβαθμη ΜΕΝΤ που φιλοξενεί στην Κατερίνη αγωνίζεται την Κυριακή ο Πιερικός
Αρχέλαος.

  Εκμεταλλευόμενη το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου προετοιμάσθηκε όσο το δυνατό καλύτερα και στο χέρι των καλαθοσφαιριστών της είναι να δείξει τη δυναμικότητα και την ανωτερότητα, πράγματα που περιμένουν και οι φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα κατακλύσουν και πάλι το νέο κλειστό γυμναστήριο.

   Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, δήλωσε: «Ένας πολύ σημαντικός αγώνας για τη συνέχεια, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Προσπαθούμε αυτή την εβδομάδα να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, γιατί κάθε νίκη είναι πλέον πολύτιμη, όπως και ο κάθε βαθμός.  Τα προβλήματα φυσικά δεν λείπουν, αφού οι Ασημάκης και Σακελλαρίου συμμετέχουν στις προπονήσεις από την Τετάρτη και μπήκαν αμέσως σε πιο εντατικούς ρυθμούς. Θεωρώ ότι  μέχρι το παιχνίδι θα είναι έτοιμοι». 

*Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Θωμόπουλος και Τσιαπλής και κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

*Πριν τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ, η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου, στο πλαίσιο της τελικής φάσης της ΕΚΑΣΚΕΜ, αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βεροίας. Ώρα έναρξης στις 14,00