Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Μάρτιος 2013: Πάμε Ελλάδα με οικονομικές αεροπορικές πτήσεις!

Μας το έστειλε το Visit Greece ..... Ευχαριστούμε πολύ
Πάμε Ελλάδα με οικονομικές πτήσεις!

Η πανέμορφη ελληνική επικράτεια υποδέχεται κάθε χρόνο εκατομμύρια επισκέπτες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Σήμερα, το ταξίδι στην Ελλάδα, πέρα από μια ανεκτίμητη εμπειρία, αποτελεί πλέον και μια θαυμάσια ευκαιρία για προσιτές διακοπές. Ολοένα και περισσότερο, γνωστές
αεροπορικές εταιρίες ανοίγουν τα φτερά τους στους ελληνικούς ουρανούς εγκαινιάζοντας οικονομικές πτήσεις  προς δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Ανάμεσά τους η Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, η Καλαμάτα και το αεροδρόμιο του Αλμυρού κοντά στον Βόλο.
Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και κλείστε εγκαίρως τα εισιτήριά σας για:
  • Καλαμάτα, τη μεγαλούπολη της Πελοποννήσου, για ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο μέσα από τα μεσαιωνικά κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης. 
  • Πήλιο, το μυθικό βουνό των Κενταύρων, για αξέχαστες πεζοπορικές διαδρομές στη καρδιά μιας  οργιαστικής φύσης.
  • Χανιά, την όμορφη πόλη της Κρήτης, για μια δροσερή βουτιά σε εξωτικές παραλίες με χρυσή άμμο και τυρκουάζ νερά.
  • Θεσσαλονίκη, τον γαστρονομικό παράδεισο της Βόρειας Ελλάδας, για να γευτείτε την ιδιαίτερη κουζίνα της πόλης στα μερακλίδικα στέκια της.
Η ομάδα του Visit Greece


Στα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης 

Methoni
Δυο εντυπωσιακά κάστρα, άφταστα μνημεία της φρουριακής αρχιτεκτονικής· δυο αγέρωχοι «ακρίτες» της μεσσηνιακής γης,  αδιάψευστοι μάρτυρες ενός πολυτάραχου παρελθόντος στέκουν επιβλητικά σαν ακοίμητοι φρουροί στο σύνορο ουρανού και θάλασσας.


Πεζοπορώντας στα μονοπάτια των Κενταύρων

Pelion
Το μυθικό Πήλιο, η χώρα των Κενταύρων, είναι διάσπαρτο από ένα πυκνό δίκτυο δασικών δρόμων, μονοπατιών και καλντεριμιών. Αναζωογονητικές πεζοπορικές διαδρομές ξανοίγονται ανάμεσα σε βαθύσκιωτες ρεματιές και κατάφυτες πλαγιές, αποκαλύπτοντας τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης.


Οι εξωτικές παραλίες των Χανίων

Balos
Χρυσή, λευκή και ροζ αμμουδιά διάστικτη από μυριάδες κοχύλια· αμμοθίνες και κρινάκια της θάλασσας· διάφανα νερά σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου… Φαλάσαρνα, Ελαφονήσι, Μπάλος. Οι διάσημες παραλίες των Χανίων σίγουρα διαθέτουν μια γερή δόση εξωτισμού.


Η Θεσσαλονίκη της γεύσης

Thessaloniki
Η Θεσσαλονίκη είναι αδιαμφισβήτητα η πρωτεύουσα των γεύσεων και των αισθήσεων· ένας γαστριμαργικός παράδεισος όπου οι έντονες μυρωδάτες πνοές από τα γραφικά μεζεδοπωλεία, τα ουζερί, τα ταβερνάκια αλλά και τα εξαιρετικά εστιατόρια μας ανοίγουν την όρεξη για να περιδιαβούμε το γευστικό της τοπίο.