Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

80χρονος ασέλγησε σε 50χρονη! Την κράτησε όμηρο και υπό την απειλή όπλου

Η καταγγελία της 50χρονης γυναίκας, που εργαζόταν ωςοικιακή βοηθός στο σπίτι του 80χρονου έχει σοκάρει την κοινωνία της Μυτιλήνης
Όλα έγιναν το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη. Η 50χρονη γυναίκα από την
Αλβανία βρισκόταν στο σπίτι του 80χρονου, όπου δούλευε ως οικιακή βοηθός.

Δε μπορούσε να φανταστεί τη επρόκειτο να ακολουθήσει, πως θα έπεφτε θύμα επίθεσης από τον άνθρωπο για τον οποίο εργαζόταν. Ο 80χρονος, όμως, είχε τα δικά του σχέδια.

Με ένα όπλο στα χέρια, την απείλησε και την κράτησε όμηρο στο σπίτι. Και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς πράξεις, παρά τη θέλησή της. Αυτό κατήγγειλε η γυναίκα στην Αστυνομία.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου βρέθηκε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα περίστροφο διαμετρήματος 32 mm και δύο φυσίγγια των 9 mm, τα οποία κατείχε παράνομα.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 80χρος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, παράνομης βίας και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας «περί όπλων».

Θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


http://www.newsit.gr/