Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Είναι οι εκτελεστές της Αγίας Νάπας οι δολοφόνοι του Σωκράτη; [ΒΙΝΤΕΟ]

Μεγάλη επιβεβαίωση των πληροφοριών του planet-greece
Τι σχέση μπορεί να έχει το 9άρι πιστόλι από το οποίο έφυγαν οι 16 σφαίρες στο κορμί του Σωκράτη
Γκιόλια με το το 9άρι πιστόλι, με το οποίο εκτέλεσαν τους 5 σωματοφύλακες οι δύο συλληφθέντες, στην Αγία Νάπα, της Κύπρου;....

Την Κυριακή γράφαμε στο planet-greece κατ' αποκλειστικότητα πληροφορίες ό,τι η αντιτρομοκρατική κάθε άλλο παρά τυχαίους θεωρεί τους δύο συλληφθέντες εκτελεστές, που εν ψυχρώ πήραν τη ζωή μέσα σε 5 δευτερόλεπτα των 5 σωματοφυλάκων, γνωστού κύπριου επιχειρηματία, στην Αγία Νάπα.

Από την Κυριακή γράφαμε (διαβάστε εδώ) ότι η ιστορία αυτή θα μας απασχολήσει πολύ καιρό ακόμη.

Και να που ήρθε ο Άκης Παυλόπουλος, στο Extra 3, με ρεπορτάζ να ενισχύσει τις πληροφορίες του planet-greece.

Δείτε το βίντεο:


Οι έρευνες

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, η αντιτρομοκρατική έχει υποβάλει επίσημο αίτημα προς τις Κυπριακές Αρχές, να της αποσταλούν τα αποτελέσματα των βαλιστικών εξετάσεων προκειμένου να γίνει η αντιπαραβολή με τα στοιχεία που ήδη έχουν στη διάθεσή τους, οι Έλληνες, από τα ευρύματα του πιστολιού - ταυτότητα της ΣΕΧΤΑΣ επαναστατών.

Και μπορεί στους κόλπους της αντιτρομοκρατικής να θεωρούν ως απίθανο να προκύψει ταυτοποίηση μεταξύ των δύο όπλων, δεν μπορούν όμως να αποκλείσουν σε καμία περίπτωση ενδεχόμενη διασύνδεση κάποιου εκ των συλληφθέντων με τον εκτελεστικό βραχίονα της τρομοκρατικής οργάνωσης ΣΕΧΤΑ.

Οι υποψίες υπάρχουν, όπως υπάρχουν και για άλλους προφυλακιστέους, για άλλα σχετικά αδικήματα. Όμως οι αποδείξεις λείπουν.... Για πόσο ακόμη;