Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Συνάντηση Σοφίας Μαυρίδου με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Μας το έστειλε η Π.Ε.ΠΙΕΡΙΑΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
 Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε την τιμή να συναντήσει  στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Δυτική  Μακεδονία, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου,
 στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012.


Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος  που έγινε δεκτός  με τιμές αρχηγού κράτους, ξεκίνησε από την Κοζάνη την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία, όπου έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής.


Στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η Περιφέρεια Δυτικής  Μακεδονίας προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου,  παρέστη μετά από προσωπική πρόσκληση του Περιφερειάρχη  Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, που  είχε την τιμή να συναντήσει και να υποβάλλει τα σέβη της στον Παναγιώτατο Πατριάρχη Βαρθολομαίο, μεταφέροντάς του την αγάπη των Πιεριέων. Παράλληλα,  εξήρε τον καίριο ρόλο και το σημαντικό έργο που επιτελεί με ειλικρινή ευλάβεια ως Προκαθήμενος της Μητέρας Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως.


Η Σοφία Μαυρίδου ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο να είναι υγιής και να υπηρετεί την Ορθοδοξία  οικουμενικά αλλά και να στηρίζει τον Ελληνισμό πνευματικά ιδιαίτερα σ΄αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο για τη χώρα μας.