Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του Νίκου Κωστόπουλου

Μας το έστειλε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
Νίκος Κωστόπουλος : Η κρίση μπορεί και θα γίνει ευκαιρία για τον τόπο μας 

Εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση στο caravel από τον υποψήφιο βουλευτή Β΄Αθηνών

της Νέας Δημοκρατίας κ.Νίκο Κωστόπουλο . Σε μια εποχή έντονης απαξίωσης για τα πολιτικά πρόσωπα , φάνηκε ότι ο κόσμος διψά κι έχει ανάγκη για νέο αίμα στην πολιτική ζωή του τόπου . Έτσι παρά τη δύσκολη συγκυρία η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κι ο ενθουσιασμός του κόσμου έδειξαν ότι ο Κωστόπουλος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ένα από τα νέα πρόσωπα της επόμενης βουλής .

Τον οικονομολόγο κ.Κωστόπουλο προλόγισαν ο δήμαρχος Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, που ζήτησε καθολική στήριξη της υποψηφιότητας Κωστόπουλου από το Αρκαδικό στοιχείο των Αθηνών ώστε η Αρκαδία να κερδίσει ένα ακόμα βουλευτή εκτός των τριών που εκλέγει ο νομός , ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,που είπε ότι είναι πολύ σπουδαίο να μπουν στην πολιτική σκηνή νέα πρόσωπα με το ήθος, τις γνώσεις και τη διαδρομή του νεαρού υποψήφιου βουλευτή ενώ αίσθηση προκάλεσε η σύντομη ομιλία του γραμματέα του κόμματος κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου που τόνισε ότι ο Κωστόπουλος είναι από εκείνα τα στελέχη που έχει ανάγκη η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη για να επιτελέσει το δύσκολο έργο ανόρθωσης της χώρας 

Στην ομιλία του ο υποψήφιος κέρδισε το κοινό μιλώντας με απόλυτη ειλικρίνεια που δεν συνηθίζεται σε προεκλογικές περιόδους από υποψήφιους δείχνοντας μια άλλη αντίληψη για το πως αντιλαμβάνεται την πολιτική .Χαρακτηριστικά είπε ότι "Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι τα δύσκολα πέρασαν , τα δύσκολα είναι μπροστά μας αλλά πρέπει και μπορούμε να τα καταφέρουμε . Είμαι κι εγώ θυμωμένος , βλέποντας για πρώτη φορά στο στενό οικογενειακό και φιλικό μου κύκλο αγαπημένα μου πρόσωπα μπροστά στο φάσμα της ανεργίας .Όμως αυτό το θυμό πρέπει να τον μετατρέψουμε σε απόφαση για δημιουργία .Η κρίση πρέπει και θα γίνει ευκαιρία για τον τόπο μας " ενώ σε άλλο χαρακτηριστικό κομμάτι της ομιλίας του απέρριψε το ισοπεδωτικό σκεπτικό που επικρατεί πως "όλοι ίδιοι είναι " .' Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και θα αγωνιστώ να το αποδείξω και τώρα και σε όλη μου τη ζωή' δεσμεύτηκε προς το πολυπληθές ακροατήριο που τον καταχειροκρότησε .
Σίγουρα με μια τέτοια προεκλογική εκδήλωση , τη στιγμή που τα περισσότερα προβεβλημένα στελέχη ακόμα κι αρχηγοί κομμάτων αποφεύγουν να μιλήσουν σε ανοικτές συγκεντρώσεις , έδειξε ότι είναι ένα βήμα από την εκλογή του στη δύσκολη Β΄Αθήνας .Εντυπωσιακή η στήριξη των Αρκάδων του λεκανοπεδίου αλλά και της ΟΝΝΕΔ , καθώς διακρίναμε πολλά νυν και πρώην στελέχη της που έδωσαν το παρόν .



http://logia-starata.blogspot.com/