Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ): ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Μας το έστειλε το kanena.... Ευχαριστούμε πολύ

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

Έλληνες πατριώτες, πολίτες του Ν.Δράμας...
Το μήνυμα αυτό έχει σκοπό να σας ενημερώσει, για τις προθέσεις τους σκοπούς και τις επιδιώξεις του νέου Πολιτικού φορέα τουΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
                Ο ΣΕΕ ιδρύθηκε στις 21 Νοε. 2011, με πρωτοβουλία 18 αποστράτων Αξκών, που προβληματίσθηκαν από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, συνεπεία των ενεργειών, δράσεων και παραλείψεων του διεφθαρμένου και φαύλου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης και έχει ως κύριο σκοπό να αναδείξει τις υγιείς αρετές του Έλληνα, οι οποίες παρά την διαφθορά και την σήψη που υπάρχει στην κοινωνία μας, ακράδαντα πιστεύουμε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.
Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με μας και ανησυχούν για το μέλλον των παιδιών τους και της αγαπημένης μας ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
                Στους 5 περίπου μήνες λειτουργίας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, χωρίς καμία προβολή από τα διαπλεκόμενα ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ, χωρίς χρήματα, αλλά με προσωπική εργασία και την οικονομική συνδρομή μόνον των μελών του, κατορθώσαμε να έχουμε περισσότερα από 5000 μέλη, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό (70% περίπου) αποτελείται από απλούς πολίτες και οι υπόλοιποι είμαστε απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, των ΣΑ κλπ. Συνεπώς είναι μία κίνηση που αποτελείται από πολίτες, που προέρχονται από τα σπλάχνα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, και δεν είμαστε ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ όπως πολλοί μας αποκαλούν, αλλά οι ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ (όχι στο σύνολό τους) είμαστε ένα θεμελιώδες κομμάτι του.
Θέλω να σας τονίσω ότι στις τάξεις μας δεν υπάρχει κανένας επαγγελματίας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, διότι θεωρούμε ότι οι επαγγελματίες πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και ότι πρέπει οπωσδήποτε να λογοδοτήσουν, ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.
                Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ     μας είναι αποκλειστικά και μόνον Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, δεν διαχωρίζουμε τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε πράσινους, γαλάζιους, κόκκινους κλπ, αυτό είναι χαρακτηριστικό του δικομματισμού, που σκοπό έχει να διαιρέσει τους πολίτες, για δικό του όφελος, προκειμένου να εξασφαλίζει την εναλλαγή στην εξουσία και τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ που στην ουσία είναι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ενώ κατά την γνώμη μας δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΤΡΙΔΑ και οι πολίτες της. Γι αυτό τον ΛΟΓΟ καλούμε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες, ανεξαρτήτως του τι ψήφιζαν μέχρι χθες, όπως και εμείς άλλωστε, εφ’ όσον αγαπούν την ΕΛΛΑΔΑ να μας στηρίξουν και να μας εμπιστευθούν, άλλωστε οι περισσότεροι από σας μας εμπιστεύεσθε τα παιδιά σας, που υπηρετούν στις ΕΔ, γιατί να μην μας εμπιστευθείτε και τώρα που θέλουμε να βοηθήσουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, να απαλλαγεί από τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Θα αναρωτιέστε φυσικά, μα είναι όλοι οι πολιτικοί διεφθαρμένοι? Σας απαντώ: Δείξτε μου έναν ΦΤΩΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Μα θα μου πείτε υπάρχουν και νέοι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια, που πολιτεύονται για πρώτη φορά, είναι και αυτοί διεφθαρμένοι? Σας απαντώ ΟΧΙ, αλλά θα σας αναφέρω και ένα απλό παράδειγμα. Αν πάρεις το πιο γερό φρέσκο μήλο και το βάλεις μαζί με τα σάπια μήλα δεν θα σαπίσει αμέσως?
Θα αναρωτηθείτε επίσης. Καλά όλα αυτά που μας λέτε, αλλά τι θα κάνετε αν σας ψηφίσουμε, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ? Σας απαντώ βεβαίως και έχουμε, πλήρες πρόγραμμα για το τι θα κάνουμε, μπορείτε να δείτε τις ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, για όλα τα θέματα,(ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΜΥΝΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, κλπ) στο site του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στην ιστοσελίδα:  www.syndesmosee.gr  Για όσους δεν έχουν διάθεση να διαβάσουν το σύνολο του προγράμματος μας, θα σας αναφέρω ενδεικτικά μερικές από τις πιό βασικές θέσεις μας.
  • Θα γίνει άμεσα έλεγχος όλων όσων ενεπλάκησαν με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ τα τελευταία 30 χρόνια  και των συγγενών τους, και η όποια περιουσία έχει αποκτηθεί με βάση το νόμιμο εισόδημά τους και δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, από αυτό, θα δημευθεί και θα αποδοθεί άμεσα στον Ελληνικό Λαό.
  • Θα καταργηθούν οι βουλευτικές και υπουργικές συντάξεις. Τα χρόνια υπηρεσίας τους ως βουλευτών ή υπουργών, η δήμαρχων κλπ θα υπολογίζονται στα χρόνια που είχαν δουλέψει στην προηγούμενη εργασία τους, αφού βεβαίως καταβάλουν τις αναλογούσες εισφορές.
  • Η βουλευτικές, υπουργικές και λοιπές αποδοχές θα περιορισθούν κατά 50%, διότι για εμάς αυτός που διοικεί, εφ όσον περικόπτει από τον λαό πρέπει να δίδει το ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ και να περικόπτει πρώτα από τον εαυτό του.
  • Θα περιορισθούν οι φόροι για τους ελεύθερους επαγγελματίες και θα υπάρξει ενιαίος φορολογικός συντελεστής 15% περίπου για τους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά θα είναι απαιτητά από όλους με βάσει το εισόδημά τους, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη. Σήμερα που οι φόροι είναι αβάσταχτοι κανείς δεν πληρώνει, γιατί δεν έχει να πληρώσει, αν οι φόροι είναι λογικοί και υπάρχει και οργανωμένο κράτος να ελέγχει, ο πολίτης θα πληρώσει, ιδιαίτερα αν οι ποινές για τους φοροφυγάδες είναι ιδιαίτερα αυστηρές. Έτσι εμείς εκτιμούμε ότι τα έσοδα θα αυξηθούν και δεν θα μειωθούν.
  • Θα μειωθεί σταδιακά ο ΦΠΑ προκειμένου να μειωθούν και οι τιμές των προϊόντων, αλλά θα εισπράττεται κάθε μήνα
  • Θα ανακηρύξουμε άμεσα την ΑΟΖ, όπως έχουμε δικαίωμα
  • Μέγιστη βουλευτική τα 8 χρόνια. Κανείς βουλευτής, Υπουργός, Δήμαρχος κλπ δεν θα εκλέγεται για διάστημα μεγαλύτερο των 8 ετών(2 θητείες), διότι πιστεύουμε ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ δεν είναι επάγγελμα, είναι λειτούργημα.
  • Άμεσος περιορισμός του αριθμού των συμβούλων Υπουργών και Υφυπουργών. Δεν μπορεί σήμερα να υπάρχουν σε Υπουργεία 30 ή 40 σύμβουλοι, αδρά αμειβόμενοι και μάλιστα σε περίοδο κρίσεως, ενώ ο λαός πεινάει.
  • Θα γίνει επανέλεγχος του χρέους και θα επιδιωχθεί η διαγραφή του επαχθούς.
    • Επιδιώκουμε να πληρώσουμε αυτά που πραγματικά χρωστάμε, αλλά και διεκδικούμε σθεναρά ότι μας χρωστάνε.( Κατοχικό δάνειο, Πολεμικές αποζημιώσεις.)
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΜΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Υπάρχουν όμως και άλλα κρίσιμα ερώτηματα. Είμαστε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ ή είμαστε απέναντι? Είμαστε με την ΕΥΡΩΠΗ? ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ? Και απαντώ: Είμαστε με την ΕΥΡΩΠΗ αλλά θέλουμε να είμαστε ΙΣΟΤΙΜΑ μέλη και ΟΧΙ ο περίγελος των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, φυσικά και είμαστε με το ΕΥΡΩ αλλά δεν θα διστάσουμε να γυρίσουμε και στην δραχμή αν εκτιμήσουμε ότι αυτό είναι προς το συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Φυσικά και δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ΜΝΗΜΟΝΙΑ και ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ που δεσμεύουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ και ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΥΝ το μέλλον των παιδιών μας.
Φίλες και φίλοι είχα την τύχη να επισκεφθώ πολλές χώρες. Καμία δεν είναι σαν την ΕΛΛΑΔΑ μας. Ζούμε στην ομορφότερη ΧΩΡΑ του ΚΟΣΜΟΥ. Κανείς δεν θα μας υποχρεώσει να την εγκαταλείψουμε, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μας υποχρεώσει να την ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ. ΣΗΜΕΡΑ πρέπει να αγωνιστούμε ΟΛΟΙ μαζί, να υποστούμε όποιες θυσίες χρειάζεται, ΕΙΧΑΜΕ κι άλλες φορές δυσκολίες όμως όταν ήμασταν ΕΝΩΜΕΝΟΙ και μας οδηγούσαν ΗΓΕΤΕΣ που εμπιστευόμαστε πάντοτε τα καταφέρναμε. ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Αυτό δεν το λέω εγώ το λέει η ΙΣΤΟΡΙΑ μας.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ – ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ
Σε όσους μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε αυτή την επιστολή, δεν ξέρω αν σας προβλημάτισα, αλλά θέλω να μας πιστέψετε και να μας εμπιστευθείτε, είμαστε κομμάτι από σας, μιλάμε από καρδιάς στις καρδιές σας. Είμαστε άνθρωποι με ΦΙΛΟΤΙΜΟ, όπως και πολλοί από σας και θα ήθελα να σας πω ότι αυτή η ένοια δεν υπάρχει σε καμία γλώσσα του κόσμου. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.                                                                            
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
ΜΕ  ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ                                                                                                                                                                                                            
ΣΑΡΗΠΑΠΑΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ 
ΥΠΤΓΟΣ ΕΑ