Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Νέοι καθαρισμοί σε Ενιπέα Λιτοχώρου, Τζουμέρκα και Κάρπαθο από τον ΣΚΑΙ...

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ «καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα», σε συνεργασία με φορείς.
Το Σάββατο 21 Απριλίου θα γίνει καθαρισμός σε ορεινά μονοπάτια στα Τζουμέρκα και την Κυριακή 22 Απριλίου θα γίνει καθαρισμός σε παραλίες στην Κάρπαθο και στο φαράγγι του Ενιπέα στους πρόποδες του Ολύμπου.

Οι δράσεις καθαρισμού του ΣΚΑΪ έχουν την υποστήριξη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:


Σάββατο 21 Απριλίου

1. Τζουμέρκα - Καθαρισμός μονοπατιών
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον Σκάι και το Δήμο Βορείων Τζουμέρκων, διοργανώνει καθαρισμό σε μονοπάτια στα Τζουμέρκα. Θα καθαριστούν μονοπάτια κοντά στα χωριά Βύλιζα και Καλαρρύτες.

Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του χωριού Καλαρρύτες στις 10 το πρωί. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, μπορούν να επιβιβαστούν σε πούλμαν, το οποίο θα αναχωρήσει από τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων, στις 6.30 το πρωί.

Κυριακή 22 Απριλίου

1. Κάρπαθος - Καθαρισμοί σε περιοχές του νησιού
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Καρπάθου και τοπικούς φορείς, διοργανώνουν δράση καθαρισμού στον επαρχιακό δρόμο Απέρι-Πηγάδια και στις παραλίες Πηγαδιών και Αμμωπής.
Σημείο συνάντησης, το Δημαρχείο Καρπάθου στις 10 το πρωί.

2. Όλυμπος - Καθαρισμός στον ποταμό Ενιπέα
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Λιτόχωρου και ορειβατικούς συλλόγους της περιοχής, θα καθαρίσουν το μονοπάτι και το φαράγγι του ποταμού Ενιπέα στον Όλυμπο. Το φαράγγι ξεκινάει από την θέση Πριόνια του Ολύμπου και καταλήγει στο χωριό Λιτόχωρο.

Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του Λιτόχωρου στις 10 το πρωί.


http://www.skai.gr/news