Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το Άρμα πήρε από κάτω τον Καμμένο

Μας το έστειλε το kentrinews..... Ευχαριστούμε πολύ
Ο… ηνίοχος (Δημαράς) πήδηξε στην αγκαλιά του Καμμένου, αλλά το Άρμα (Πολιτών) κατευθύνθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ.. . Ελάχιστα στελέχη του συμφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά και έδειξαν
προθυμία να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ οι περισσότεροι ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με το ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τους ύμνους Καμμένου προς το ΣΥΡΙΖΑ και το σοκ που έπαθαν οι νεοδημοκράτες από τις φήμες για συνεργασία δικών τους παιδιών –έστω πρώην δικών τους και πρώην παιδιών- με το κόμμα που… χαϊδεύει τα αφτιά των κουκουλοφόρων, το κόμμα που επιθυμεί την έξοδό μας από το Ευρώ, το κόμμα της Υπατίας και της Λαθρομετανάστευσης, κι άλλα πολλά και εξίσου φρικαλέα, ήρθε ένα γκάλοπ να τους προκαλέσει ένα αμυδρό αλλά εκδικητικό χαμόγελο.

Η τελευταία δημοσκόπηση της Εταιρίας VPRC για τα επίκαιρα δείχνει πτώση των ποσοστών του Καμμένου κατά δύο μονάδες! Πράγμα που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οφείλεται στη δυσαρέσκεια πολλών υποψήφιων ψηφοφόρων γιατί με η σύμπλευση με τον Δημαρά θολώνει το αντιμνημονιακό προφίλ του κόμματος, αλλά και τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του.

Ο Πάνος Καμμένος θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα μια βασική αρχή της πολυσυλλεκτικότητας: Όταν την παρατραβάς σε πνίγει….

Σε αυτό το κλίμα πάντως παραιτήθηκε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ρέθυμνο, για να ενταχθεί και πάλι στη Ν.Δ