Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο ΣΚΑΪ “ψήφισε” Κοσιώνη

Μας το έστειλε το statesmen..... Ευχαριστούμε πολύ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Ένα μικρό θρίλερ που βρισκόταν σε εξέλιξη σε παρασκηνιακό επίπεδο στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ, έληξε, όπως όλα δείχνουν, προτού καν αρχίσει. Ο σταθμός του Νέου Φαλήρου είχε να επιλέξει για το ποιος θα
τον εκπροσωπήσει στα debates των πολιτικών αρχηγών ενόψει των εκλογών της 6ης Μαϊου, ανάμεσα στη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο, και φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην επιλογή της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Το δίλημμα δεν ήταν φιλολογικό αλλά υπαρκτό, από τη στιγμή που μετά την έλευση του Νίκου Ευαγγελάτου στο Νέο Φάληρο, το ειδησεογραφικό τμήμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ μοιάζει να χαρακτηρίζεται από διαρχία. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εμπνευστής του πετυχημένου site «newsit.gr» άλλωστε, επιχειρεί τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση, και το παρεμβατικό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει, πριν από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, κερδίζει διαρκώς ποσοστά τηλεθέασης.

Η Σία Κοσιώνη από την πλευρά της, έχει εξελιχθεί σε σταθερή αξία και συγκριτικό πλεονέκτημα για τον ΣΚΑΪ, καθώς οι ποιοτικές μετρήσεις που έχει στη διάθεσή του ο σταθμός δείχνουν ότι έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα προσωπικό τηλεοπτικό κοινό, και μάλιστα στις πιο δυναμικές ηλικίες.