Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Έσπασαν» το αυτοκίνητο της Μάγδας Τσέγκου


Το «σπασμένο» αυτοκίνητο της αντίκρισε το πρωί η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Μάγδα Τσέγκου.
Η δημοσιογράφος, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της, σε κεντρική περιοχή της Αθήνας κοντά στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Μια
περιοχή που υποτίθεται ότι φυλάσσετε από αστυνομικούς και οι περιπολίες είναι πολύ συχνές.
Οι δράστες έσπασαν το δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου από το οποίο και εισήλθαν. Αφού έκαναν άνω κάτω το αμάξι και αφού δεν βρήκαν τίποτα για να κλέψουν, έφυγαν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Σύμφωνα με την κ. Τσέγκου μέσα στο αμάξι δεν υπήρχε τίποτα αξίας για να κλέψουν εκτός από κάτι ρούχα, τα οποία πέταξαν έξω οι δράστες.
«Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό. Πήγα να πάρω το αμάξι μου και είδα κόσμο μαζεμένο γύρω από αυτό και αναρωτιόμουν τι είχε συμβεί. Όταν πλησίασα, είδα το αμάξι μου σπασμένο.» είπε η κ. Τσέγκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η γνωστή δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπη με ένα τέτοιο γεγονός αφού πριν από περίπου έναν χρόνο είχε συμβεί ένα παρόμοιο περιστατικό με το αμάξι της.
Άλλο ένα γεγονός που μας δείχνει ότι η εγκληματικότητα στις μέρες μας έχει φτάσει στο ζενίθ. Οι κλέφτες μπροστά στην λεία τους, δεν φοβούνται τίποτα. Ούτε την ώρα που θα «χτυπήσουν», ούτε τους περαστικούς, ούτε την αστυνομία.
Μήπως ήρθε η ώρα, το ανάλογο Υπουργείο να πάρει δραστικά μέτρα ; ή θα πρέπει να γίνει κάτι πιο σοβαρό για να δώσουν την ανάλογη προσοχή;
Σάκης Λευτάκης
tsantirinews.gr