Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ Χορηγός και ο όμιλος Mediterranean Hotels


Απόλλων Πατρών - Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Περιβόλα Πάτρας

Δημήτρης Γαλάνης:

«Είχα πει ότι με τέτοιο κόσμο και ιστορία είναι θέμα χρόνου νε βρει ο Απόλλων το δρόμο του»

Με τον Απόλλωνα Πατρών, στην Πάτρα, αγωνίζεται το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος. Ο δεύτερος γύρος για την ομάδα της Κατερίνης ξεκινάει με αντίπαλο μια ομάδα που είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και εκ των πραγμάτων διεκδικεί την άνοδό της στην Α1 εθνική κατηγορία.

Οι τρεις συνεχόμενες ήττες δεν πρέπει να πτοούν το έμψυχο δυναμικό του Πιερικού Αρχελάου, αλλά απλά πρέπει να αποτελέσουν το έναυσμα για μια πιο διεκδικητική αντιμετώπιση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όπως με αυτή στον Αρκαδικό που με τη σθεναρή εμφάνισή της έδειξε ότι η ομάδα μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα.

Στο παιχνίδι με την Πάτρα στην Κατερίνη τον περασμένο Οκτώβριο, ο Απόλλων είχε κερδίσει με 77-96.

Για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Γαλάνης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr δήλωσε τα εξής:

Δημήτρης Γαλάνης – προπονητής: «Όταν πριν από δύο χρόνια συναντηθήκαμε και νικήσαμε μέσα στο «Τόφαλος» είχα πει ότι με τέτοιο κόσμο και ιστορία είναι θέμα χρόνου νε βρει ο Απόλλων το δρόμο του. Μια ομάδα με παίκτες που έχουν θητεύσει χρόνια στην Α1, τρεις κοινοτικούς, έναν πολύ καλό προπονητή, πολύ κόσμο δίπλα της και μια σοβαρή οργάνωση, σίγουρα δημιουργεί δυναμική. Γι΄ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί».


● Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Καλδίρης, Μαλανδρής και Θεοδωρόπουλος.

ΦΩΤΟ:

Από τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τον Απόλλωνα Πατρών στην Κατερίνη



Χορηγός και ο όμιλος Mediterranean Hotels

Ο όμιλος Mediterranean Hotels www.mediterraneanhotels.gr συνεχίζει να είναι και φέτος χορηγός στον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Μediteranean Hotels κ. Βασίλης Λάμπρου αναφερόμενος στην ευγενική αυτή συμπαράσταση, μεταξύ άλλων, είπε ότι:

 «Η χορηγία αυτή αποτελεί χαρά και τιμή για τον όμιλο. Χτίζοντας πάνω στη συνεχή παρουσία μας στην Πιερία, είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε στηρίζουμε τα όνειρα και την προσπάθεια της ομάδας, μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μεγάλα και αξιόλογα βήματα προόδου. 
Ο Πιερικός Αρχέλαος που είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους συλλόγους μπάσκετ στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να πάρει σύντομα τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια ουσιαστική σχέση που θα αντέξει σε βάθος χρόνου. Η ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου έχει όλα αυτά τα στοιχεία που την κάνουν πραγματικά αξιόλογη, καθώς και τις προδιαγραφές για ακόμη πιο ψηλά. Έτσι, στηρίζουμε τους στόχους της με την υποστήριξή μας και για τη νέα χρονιά».

● Ο όμιλος Mediterranean Hoterls είναι από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Βόρεια Ελλάδα με δραστηριότητα στον ξενοδοχειακό χώρο της Πιερίας, που κατόπιν μιας μακριάς και επιτυχημένης πορείας στον τομέα του Τουρισμού, έχει αναπτυχθεί σήμερα σε αλυσίδα τεσσάρων ξενοδοχείων και αποτελείται από τα ξενοδοχεία Village, Princess, Resort στην Παραλία Κατερίνης καθώς και το ξενοδοχείο Olympus στο Λιτόχωρο. Το πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα Mediterranean Village Hotel & Spa αποτελεί τη ναυαρχίδα των ξενοδοχείων "Mediterranean". Το ξενοδοχείο "Mediterranean Village & Spa", λειτουργεί όλο το χρόνο και διαθέτει 176 δωμάτια από τα οποία 12 Σουίτες και 43 Superior καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεδριακό κέντρο, με δυνατότητα εκδηλώσεων από 10 έως και 1000 άτομα.

To "Mediterranean Village Ηotel & Spa" είναι ένα συγκρότημα με κάποια ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά. Είναι κτισμένο πάνω στη θάλασσα σε μια πανέμορφη ακτή 700 μέτρων. Αυτή η μοναδικότητα επιτρέπει σε όλα τα δωμάτια να έχουν θέα την απέραντη γαλάζια θάλασσα του Θερμαϊκού. Εκτός από τη θάλασσα στα ανατολικά του ξενοδοχείου δεσπόζει ο Όλυμπος και έτσι ο επισκέπτης από κάθε σημείο του ξενοδοχείου νιώθει τη σκιά του.