Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο Καραμανλής είδε τον Μητσοτάκη

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Μετά την αποχώρησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, και ειδικότερα μετά τη μετακόμισή του στην πλατεία Μαβίλη, ο Κώστας Καραμανλής βλέπει στο νέο πολιτικό γραφείο του, πλειάδα
βουλευτών και στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με τους οποίους ανταλλάσσει απόψεις για τις εξελίξεις.

Και δεν θα μπορούσε φυσικά να συμβαίνει διαφορετικά, όταν μιλάμε για έναν πολιτικό ο οποίος έγινε νωρίς αρχηγός ενός από τα δυο παραδοσιακά κόμματα εξουσίας, παρέμεινε στην προεδρία του για σχεδόν 13 χρόνια, ενώ βρέθηκε και στο Μέγαρο Μαξίμου για άλλα 5 ½ χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Real News», την προηγούμενη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής δέχτηκε στο πολιτικό γραφείο του τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μια συνάντηση με προφανή σημειολογία, καθώς αφορά τους εκπροσώπους των δυο πολιτικών οικογενειών οι οποίες κυριάρχησαν στον χώρο της Κεντροδεξιάς, ειδικά στα χρόνια της Μεταπολίτευσης.

Οι δυο τους συζήτησαν για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, κάτι το οποίο έχουν κάνει και άλλες φορές τους προηγούμενους μήνες. Ο Κώστας Καραμανλής παραμένει στις επάλξεις, και ενημερώνεται διαρκώς για την πολιτική επικαιρότητα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην ομάδα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αναπτύσσουν έντονη δραστηριοποίηση, ενίοτε και με «αιρετικό» πολιτικό λόγο.

http://www.statesmen.gr/