Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Σημεία για φίλημα



Ονομάζεται «στόμα» και είναι το μυστικό σου όπλο στον στίβο της σεξουαλικής ικανοποίησης... Τα αγαπημένα της γυναίκας!

Υπάρχουν βέβαια πολλές πιθανότητες να μη χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες του υπερεργαλείου
αυτού∙ η απόλαυση που μπορείς να της δώσεις με το στόμα σου δεν εξαντλείται στο φιλί ή το στοματικό σεξ, αν και για να προχωρήσεις στα περαιτέρω θα πρέπει να είσαι ήδη άσος στις κατηγορίες αυτές…

Με το στόμα μπορείς να ερεθίσεις αποφασιστικά διάφορα μέρη του σώματός της και να την κάνεις να σπαρταρά. Βάλε το στόμα σου να δουλέψει! Ανάσυρε από τη φαρέτρα του όλα τα μέσα που διαθέτει: το φίλημα, το γλείψιμο, το δάγκωμα, το πιπίλισμα, το ρούφηγμα, το απαλό χάδι των χειλιών στο σώμα της… Όπου την ακουμπάς με τα χέρια σου και την ευχαριστεί, το στόμα σου θα κάνει σίγουρα θαύματα∙ το χάδι των χεριών δεν μπορεί να συγκριθεί άλλωστε με τη διέγερση από ένα υγρό και ζεστό στόμα!

Και ενώ κάποια από τα αγαπημένα σημεία των γυναικών για φίλημα είναι εντελώς προφανή και τα ξέρεις ήδη, κάποια άλλα τείνεις να τα αγνοείς ή να τα παραμελείς…

Αυτιά. Από τα πλέον παραγνωρισμένα σημεία του χάρτη της γυναικείας ηδονής, τα αυτιά προσφέρουν στη στιγμή έντονη ικανοποίηση και ο καλύτερος τρόπος να τα διεγείρεις είναι με το στόμα σου. Δάγκωσε απαλά τους λοβούς της και ρίγη ηδονής θα διατρέξουν τη σπονδυλική της στήλη, ενώ τρίβοντας ελαφρά τα χείλη σου στο αυτί της ερεθίζεις τις λεπτές τριχούλες του αυτιού και κύματα απόλαυσης θα την κατακλύσουν.

Το πίσω μέρος του λαιμού. Ένας από τους πιο απλούς και εγγυημένους τρόπους να αυξήσεις την ερωτική της διάθεση είναι να ακουμπήσεις το στόμα σου στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αν μάλιστα δεν το περιμένει, θα λειτουργήσει θεαματικά! Όταν είναι στον νεροχύτη και πλένει πιάτα ή κάθεται μπροστά στον υπολογιστή, πλησίασέ τη αθόρυβα από πίσω, απομάκρυνε τα μαλλιά από τον λαιμό της και φίλησέ τη απαλά εκεί. Θα παρατήσει αμέσως ό,τι κάνει και θα θέλει περισσότερα!

Πρόσωπο. Τίποτα δεν είναι πιο προσωπικό από το να φιλάς μια γυναίκα στο πρόσωπο. Είναι η βαθύτατη ένδειξη στοργής και ζεστασιάς που νιώθεις γι’ αυτή και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο! Το κλειδί άλλωστε της γυναικείας ψυχολογίας είναι το συναίσθημα. Δώσ’ της τρυφερά φιλιά στα μάγουλα, το μέτωπο, το σαγόνι, τη μύτη, ακόμα και στα κλειστά ματοτσίνορα. Εννοείται ότι δεν τη γλείφεις στο πρόσωπο! Δεν είναι κατά κανέναν τρόπο sexy… Ούτε να τη δαγκώσεις συνιστάται! Πρέπει να συμπεριφερθείς στο πρόσωπό της με σεβασμό και τρυφερότητα.

Στέρνο. Δεν σου πάει στον νου, αλλά είναι από τα πιο αισθησιακά μέρη για φίλημα. Όχι για σένα, αλλά για κείνη! Ενώ κάθεστε στον καναπέ και είναι ντυμένη, δοκίμασε να τη φιλήσεις κατά μήκος της κλείδας (το μακρό οστό που βρίσκεται στο μπροστινό πάνω τμήμα του θώρακα). Ο εκτεθειμένος θώρακάς της είναι εντελώς sexy και το στόμα σου εκεί θα την κάνει να φαντασιωθεί ότι τη φιλάς και σε πιο «ιδιωτικά» σημεία του σώματός της. Είναι ο λιγότερο πονηρός δρόμος που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στα πιο πονηρά μονοπάτια…

Γοφοί. Οι γοφοί της είναι πιο ευαίσθητοι απ’ όσο φαντάζεσαι - ενδεχομένως επειδή είναι τόσο κοντά στο κέντρο της απόλυτης ικανοποίησής της. Όποιος και να ’ναι ο λόγος, αισθησιακό φίλημα, γλείψιμο και δάγκωμα των γοφών της θα στείλουν ρεύματα ηδονής σε όλο της σώμα, ξεκλειδώνοντας τη σεξουαλική της επιθυμία. Μην παραμελείς το σημείο που καρδιοχτυπά να τη φιλήσεις!

Στήθος. Ακουμπώντας και μόνο το στόμα σου στο στήθος της απελευθερώνεις όλη τη σεξουαλική της ορμή, αλλά αν το παρακάνεις θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Τα γυναικεία στήθη είναι ευαίσθητα και ντελικάτα, οπότε μην ξεχνάς ότι πρέπει να τους φερθείς ανάλογα. Εκτός κι αν γουστάρει αγριάδα και S/M παιχνίδια, δαγκώματα και έντονο ρούφηγμα πρέπει να αποφεύγονται. Μην πέφτεις με τα μούτρα∙ αφιέρωσε χάδια, φιλιά και απαλό γλείψιμο σε όλο το στήθος για να την ερεθίσεις, μην επικεντρώνεσαι μόνο στις θηλές. Όλο το βυζί είναι ερωτογενής ζώνη, όχι μόνο η ρώγα… Κι όταν τελειώσεις με την περιοχή, το στήθος δεν πρέπει να θυμίζει πεδίο μάχης: οι μελανιές δείχνουν ότι τα έκανες όλα λάθος!

Διαβαθμισμένες ζώνες. Υπάρχουν κάποια σημεία του γυναικείου σώματος που καλό είναι να πάρεις άδεια προτού αρχίσεις την εξερεύνηση με το στόμα: τα πόδια και ο κώλος. Σε μερικές γυναίκες δεν αρέσει η υγρή αίσθηση του στόματος στα ευαίσθητα αυτά σημεία, οπότε ρώτα πριν αρχίσεις την περιήγησή σου. Από την άλλη, δεν είναι και λίγες εκείνες που ενθουσιωδώς θα καλωσορίσουν οποιαδήποτε στοματική δραστηριότητα στα δάχτυλα των ποδιών ή λίγη γλωσσική ενασχόληση από πίσω. Μάθε αν της αρέσει και κινήσου ανάλογα…

delamagen

http://www.tampouloukia.gr/2011/12/blog-post_04.html